VIDEO Ginerele soților uciși în explozia Crevedia, dosar penal în trei secunde. Motivul: a folosit telefonul mobil

miercuri, 30 august 2023, 13:40
2 MIN
 VIDEO Ginerele soților uciși în explozia Crevedia, dosar penal în trei secunde. Motivul: a folosit telefonul mobil

Fiica cuplului ucis în tragedia de la Crevedia, susține că soțul ei a fost încătușat și amendat de Poliție, iar ea a fost scoasă brutal din curtea casei părinților, pentru că au folosit telefonul mobil, interzis din cauza riscului de explozie.

Ea a scris pe Facebook că, atunci când s-a dus în curtea părinților pentru a hrăni animalele rămase în viață și a-și lua niște haine, comandantul dispozitivului de intervenție a trimis cu ei un pompier și un reprezentant al forțelor de ordine. Acesta i-a informat că n-au voie să folosească telefoanele mobile pentru că în zonă există risc ridicat de explozie.

Femeia a povestit că soțul a fost încătușat și dus la secția de Poliție de către comandant și alte două persoane, iar ea a fost scoasă brutal din curte pentru că au folosit telefonul.

"Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând să hrănim animalele rămase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poartă, iar în curte să între doar domnul pompier. Respect pt pompierul care s-a oferit să ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celălalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furăm ceva sau să fugim", a povestit Oana Barbu pe Facebook.

"Într-un final a ajuns soțul meu la secția de poliție încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte, de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul, în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii).

Așadar, domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu", a mai scris ea.

Citiți mai multe pe spotmedia.ro

Comentarii