VIDEO Regele Charles și Camila, atacați cu frișcă de activiștii de mediu

marți, 25 octombrie 2022, 09:12
1 MIN
 VIDEO Regele Charles și Camila, atacați cu frișcă de activiștii de mediu

Activiștii ecologiști „Just Stop Oil” au comis-o din nou. De această dată l-au atacat indirect pe regele Charles al Marii Britanii, aruncându-i două prajituri cu frișcă în plină figură!

Din fericirie, în acest timp, regele Charles era bine-sănătos și își vedea de tranziția la noul statut, ecologiștii atacând, de fapt, statuia din ceară a acestuia, de la faimosul muzeu londonez Madame Tussauds.

Cei doi activiști au ieșit din rând, și-au dat jos bluzele care acopereau tricourile cu numele grupării la care sunt afiliați și, după ce au împroșcat statuia care îl redă fidel pe regele Charles, au strigat că este nevoie de „acțiuni imediate”, citând de fapt, un discus din 2019, al lui acestuia.

În același timp, acțiunea a fost filmată, fiind surprinsă și stupoarea turiștilor care admirau statuile din zona rezervată membrilor Casei regale a Marii Britanii.

Modul de a atrage atenția asupra politicii de mediu a grupării, oprirea proiectelor petroliere și a exploatărilor de gaze este bizar, regele Charles fiind un ecologist convins, încă din tinerețe. 

Comentarii