VIDEO: Tânăr de 20 de ani bătut de mai mulţi angajaţi ai unui club

marți, 28 februarie 2023, 10:12
1 MIN
 VIDEO: Tânăr de 20 de ani bătut de mai mulţi angajaţi ai unui club

Apariţia unor imagini video în care se vede cum un tânăr este lovit, pe drumul public, la Cajvana, de faţă cu numeroşi martori, a dus până la urmă şi la autosesizarea poliţiei. Mai ales după ce imaginile au fost publicate şi pe pagina de Facebook a Monitorului de Suceava s-au făcut primele verificări. Prima constatare este că la faţa locului se aflau probabil peste 20 de persoane, însă nimeni nu a sunat la 112.  

”Deşi Poliţia nu a fost sesizată prin SNUAU 112 sau prin alt mijloc de sesizare cu privire la producerea incidentului prezentat de imaginile video, în urma difuzării imaginilor pe o reţea de socializare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cajvana s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, efectuându-se verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, identificarea persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale. În funcţie de rezultatele cercetărilor şi poziţia procesuală a victimei/ victimelor se va dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, a transmis comisarul-şef Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Martorii povestesc că sâmbătă seară un tânăr de 20 de ani, aflat într-un club din Cajvana, s-a aşezat cu capul pe o masă pentru că îi era rău. Tânărul a intrat într-un clinci cu angajaţii restaurantului din apropiere şi a ieşit destul de şifonat. Pe imagini se vede că a încasat mai multe lovituri. Martorii spun că trei bărbaţi în toată firea l-au lovit violent pe tânărul în vârstă de 20 de ani, care la un moment dat era foarte confuz.

Cititi mai multe pe monitorulsv.ro

Comentarii