VIDEO: Tancuri rusești ascunse în pădure, vânate și bombardate de drone ucrainene

miercuri, 16 martie 2022, 21:27
1 MIN
 VIDEO: Tancuri rusești ascunse în pădure, vânate și bombardate de drone ucrainene

Pentru că nu pot înainta spre Kiev, o parte din uriașa coloană rusească a căutat să se ascundă într-o pădure pentru a scăpa de bombardament. Ucrainenii i-au găsit cu dronele și i-au bombardat masiv cu lovituri de artilerie.

Înregistrarea video a fost realizată de o dronă și evidențiază pozițiile rușilor ascunși în pădure. Armata ucraineană nu a precizat unde a fost filmat videoclipul, dar CNN a geolocalizat clipul într-o livada de copaci la est de satul Ozera, la nord-vest de Kiev, scrie Aktual24.ro.

Nu este clar când a avut loc atacul ucrainenilor, dar datele din satelit ale NASA, provenite de la Sistemul de informații despre incendii pentru gestionarea resurselor, indică faptul că mai multe explozii au avut loc în jurul zonei pe 11 martie.

Pe măsură ce camera face zoom out, se vede cum barajul de artilerie lovește crangul de copaci. Este vizibil satul Ozera și capătul nordic al pistei de aterizare de la baza aeriană Antonov.

Satele Ozera și Moschun – la 3 kilometri spre est, peste răul Irpin – au fost avariate semnificativ de loviturile militare ale rușilor, potrivit punctuldefierbere.ro.

Comentarii