VIDEO Un taxi a intrat din plin într-o mașină a poliției locale

luni, 09 ianuarie 2023, 11:25
1 MIN
 VIDEO Un taxi a intrat din plin într-o mașină a poliției locale

Accident sambata seara, la Timisoara. O masina a Politiei Locale cu semnalele luminoase in functiune a fost lovita in plin de masina unei firme de taxi.Impactul a avut loc la intersectia strazii Michelangelo cu Bulevardul I.C. Bratianu. 

Masina politiei locale a intrat pe rosu in intersectie, cu semnalele luminoase in functiune. La limita, un autobuz care circula pe prima banda a reusit sa franeze, insa taxiul, condus de o femeie, pe banda a doua, a intrat in plin in autospeciala politiei.

In urma impactului, atat soferita, cat si o pasagera aflata in autoturismul politistilor locali au fost ranite.

La fata locului au ajuns imediat echipajele Politiei Rutiere.

„In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca, un barbat, in varsta de 45 de ani, a condus o autospeciala a Directiei Politiei Locale Timisoara pe bulevardul I.C Bratianu, iar la intersectia cu strada Michelangelo a patruns in intersectie pe culoarea roșie a semaforului electric, avand in functiune semnalele luminoase, si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, in varsta de 45 de ani, care se deplasa pe strada Michelangelo, dinspre bulevardul Revolutiei, aceasta intrand în intersectie pe culoare verde a semaforului electric. In urma impactului a rezultat ranirea conducătoarei auto si a unei femei, in varsta de 55 de ani, pasagera in autospeciala Directiei Politiei Locale Timisoara. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cercetările fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Soferii au fost verificati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

Sursa: opiniatimisoarei

Comentarii