(VIDEO) ZDI TV: Dangă, în locul lui Chirica la şefia locală a PNL Iaşi? Ce are de gând?

joi, 24 iunie 2021, 15:15
1 MIN
 (VIDEO) ZDI TV: Dangă, în locul lui Chirica la şefia locală a PNL Iaşi? Ce are de gând?

Marius Dangă candidează pentru poziţia de şef al filialei locale a PNL. L-am întrebat cum se raportează la faptul că primarul Chirica, a cărei funcţie politică o vizează, are două dosare penale, şi dacă l-ar mai aduce acum în partid. Cum se simte într-un partid în care dosarele şi anchetele nu se mai opresc, începând cu Relu Fenechiu şi până la Costel Alexe? Se poate face reformă cu asemenea oameni la conducerea instituţiilor administrative?

De ce nu vrea primarul să fie transparent la fel ca omologii din vestul ţării, şi dacă va încerca să schimbe această situaţie, dacă va ajunge să coordoneze politicile municipale? Este normal ca funcţia tehnică de city manager să fie negociată politic?

Care sunt principalele proiecte ale oraşului, pentru care energiile politice liberale trebuie să se canalizeze? De ce nu vin intelectualii la PNL? Cum vede cooperarea cu USRPLUS? Pe cine va sprijini, la congresul PNL, între Cîţu şi Orban? Acestea sunt subiectele pe care le puteţi urmări într-o discuţie concentrată, purtată de redactorul şef Toni Hriţac şi Marius Dangă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi candidat pentru şefia locală a PNL.

Comentarii