De Business

Punem punctul pe știi

Comunicat de presă (P)

Vitesco participă la Târgul de Cariere și în toamna anului 2020 (P)

joi, 15 octombrie 2020, 12:34
3 MIN

Târgul de Cariere Iași oferă sprijin și în această toamnă celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea aptitudinilor profesionale printr-un eveniment derulat exclusiv online alături de companiile ieșene și publicul său consecvent. Astfel, în perioada 16-17 octombrie, Iașul este așteptat la Târgul de Cariere Online, o experiență virtuală complexă, începutul unui nou sezon cu variante. Cei interesați de un loc de muncă într-o companie dinamică și inovatoare, îl pot găsi la Vitesco Technologies.

Vitesco Technologies, o divizie a Continental AG, este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă și recrutează peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume.

Cum a crescut Vitesco Technologies într-un an de la realinierea organizațională și care sunt valorile companiei, aflăm chiar de la Alina Bratu, Country Communications Manager: ”La nivel global suntem bine reprezentați din punct de vedere al proceselor de dezvoltare și de producție. Cuvântul cheie care descrie cel mai bine atât ultimele luni, cât și momentul actual este: comunicare. Există o direcție strategică cu privire la electrificare și de aceea dezvoltarea competențelor și a expertizei sunt factorii cheie în vederea susținerii acestei strategii. Până la finalul anului 2020 vom trece de 550 de angajați în locația Iași.”

Toamna aceasta la Târgul de Cariere Iași, Vitesco Technologies, o companie activă în zona de inginerie, caută pasionații de tehnologie și industria auto,  persoane pasionate de ceea ce fac, cu spirit de echipă dar și de pionier, care să schimbe cursul istoriei automobilului electric.  

Principalele poziții disponibile sunt în arii precum inginerie software, hardware, mecanică, testare, analiști financiari și achiziții.  Există și un program de învățare virtual în desfășurare, numit ViTAL (Vitesco Technologies Automotive Laboratory), acesta este dedicat studenților de la facultățile cu profil tehnic. În cadrul acestui program studenții își pot pune bazele unor proiecte de software, hardware și modelare.

”Echipa noastră de CyberSecurity este în Iași și activitățile sale au un impact semnificativ asupra securității produselor noastre la nivel mondial. CyberSecurity este unul dintre domeniile inovatoare din industria auto, reprezentând ultima linie de apărare în fața hackerilor care doresc să preia controlul asupra vehiculului. ” – adaugă Alina Bratu, Country Communications Manager, Vitesco Technologies.

În timpul evenimentului Târgul de Cariere Iași, reprezentanții Vitesco Technologies vor susține webinarul Impactul securității cibernetice în industria automotive, prezentat de Răzvan Coban, așteptând în același timp persoanele pasionați de tehnologie la standul interactiv cu diverse oportunități de carieră și răspunsuri la întrebări.

Pozițiile de internship se oferă studenților cu studii superioare în curs de finalizare, iar pozițiile în electronică, software, hardware și IT care necesită experiență, sunt dedicate numai persoanelor cu studii superioare finalizate.

Vitesco Technologies oferă angajaților inclusiv beneficiul de a lucra în siguranță de acasă punând la dispoziția lor toate echipamentele de lucru necesare desfășurării activităților. Excepțiile fac cei care se ocupă de teste și se prezintă la birou după un program, care le asigură siguranța.

Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa Vitesco Technologies, înscrie-te chiar acum pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile de pe Târgul de Cariere Online.

Comentarii