Vrei sa iesi la picnic? Nu uita sticla de prosecco! (P)

joi, 27 aprilie 2023, 12:21
2 MIN
 Vrei sa iesi la picnic? Nu uita sticla de prosecco! (P)

O zi superba de primavara nu poate fi completa fara o iesire in natura alaturi de cei dragi. Printre activitatile pe care le poti desfasura in aer liber cand vremea este frumoasa se numara si organizarea unui picnic in parc, de unde nu pot lipsi preparate delicioase si bauturi alese.

In cosul de picnic, vei gasi, de cele mai multe ori, sandwich-uri, branzeturi, fructe, legume, carne sau peste la gratar, salate, prajituri, biscuiti si mici gustari. De aici, nu pot lipsi nici bauturi precum apa, limonada, ceai, cafea, iar pentru cei care consuma alcool, o sticla de prosecco de calitate poate fi un vis implinit!

Asadar, daca vrei sa organizezi picnicul ideal, nu uita acasa sticla de prosecco. Inainte de a comanda sortimentele preferate prin intermediul magazinului BeiCeVrei, iata cateva motive pentru care spumantele nu pot lipsi de la un picnic!

Pune in cosul de picnic si o sticla de spumant!

Vinurile spumante pot fi o alegere excelenta pentru un picnic, deoarece adauga un aer festiv oricarui moment. Acest tip de bautura poate fi savurata la diverse ocazii de sarbatoare si relaxare in aer liber. Spumantele, precum sampania, prosecco, cava si altele, te ajuta sa organizezi un picnic elegant si plin de gust.

Iata alte patru motive care te vor convinge de faptul ca spumantele sunt o alegere potrivita pentru momentele petrecute in natura alaturi de cei dragi!

1. Proaspete si efervescente

Datorita nivelului ridicat de aciditate, spumantele sunt imbogatite cu bule fine, ceea ce ofera prospetime si vitalitate bauturii. Acest aspect le face o alegere excelenta, care poate contrasta cu gustarile sarate sau grase pe care le-ai putea avea la un picnic, precum branzeturi, mezeluri si altele.

2. Extrem de versatile

Unul dintre avantajele spumantelor se refera la versatilitatea acestora. Mai exact, astfel de vinuri pot fi insotite de o varietate de alimente, de la fructe de mare, pui, carne de vita, pana la legume si salate. Aceasta le face potrivite pentru un picnic, unde poti avea diferite tipuri de preparate principale si de gustari.

In plus, la fel ca alte tipuri de spumante, prosecco poate fi savurat atat pe cont propriu, cat si in diferite combinatii de cocktailuri delicioase. De exemplu, poti realiza un amestec simplu, rapid si delicios, folosind spumant si sucuri de fructe, cum sunt cele de portocale, de fructe de padure si multe altele.

3. Usor de transportat

Multi producatori de vinuri spumante ofera variante impachetate in sticle mai mici sau in sticle cu dop de pluta, care sunt usor de transportat la un picnic. Poti selecta un litraj care sa fie potrivit pentru nevoile tale, care sa fie mai usor de manevrat si sa poata fi deschis cu usurinta in aer liber.

4. Creeaza un efect de milioane

Nu in ultimul rand, spumantele sunt bauturi consumate in timpul unor ocazii festive, motiv pentru care vinurile efervescente sunt asociate cu evenimente speciale. Datorita acestui aspect, o sticla de prosecco la picnicul tau creeaza o atmosfera eleganta si placuta din punct de vedere estetic.

Dupa ce ai pus mancarea, bautura si alte accesorii pentru picnic in cosulet, nu mai ramane decat sa te bucuri de natura, de vremea frumoasa si, bineinteles, de compania placuta a celor dragi!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii