Week-end cu handbal şi baschet

sâmbătă, 13 noiembrie 2021, 02:43
2 MIN
 Week-end cu handbal şi baschet

Handbaliştii de la Poli joacă acasă cu liderul seriei, iar colegii lor baschetbalişti au un examen dificil la Bucureşti cu Ştiinţa

Fotbalul intern absentează în acest week-end din motivele binecunoscute. La fel, şi activitatea rugbistică este în pauză, tot din cauza echipei naţionale, care întâlneşte echipa Olandei, astăzi, de la ora 17:30, echipa Olandei în Campionatul European.

Amatorii sportului ieşean vor fi interesaţi de handbal şi baschet. Handbaliştii de la Politehnica iau startul astăzi în returul seriei A a Diviziei A, urmând a întâlni în Sala Polivalentă liderului seriei, Magnus Botoşani, care n-a cedat niciun punct în cele şapte partide din tur. Antrenorul Florin Spiridon nu contează astăzi pe Demir şi Mocanu: „ Ne aşteaptă un meci dificil, dar frumos. Suntem o echipă în formare, ambiţioasă, sper să găsim în acest sezon nucleul de şapte-opt jucători cu care să putem emite alte pretenţii în următorul campionat”. a precizat Spiridon pe pagina de facebook a CSS Politehnica.

La baschet, după eşecul suferit pe teren propriu în prima etapă a Ligii I (58-73 cu „U” Cluj) au parte astăzi de un examen mai dificil cu Ştiinţa Bucureşti, de data aceasta în deplasare. Echipa bucureşteană, care are în lot doi americani, a învins în prima etapă cu 101-61 formaţia CSU II Sibiu. La Bucureşti, nu vor face deplasarea experimentaţii Rotariu şi Pădineanu, în schimb va debuta un alt junior, Matei Rotaru. „Am speranţe că vom face un meci bun. Am revăzut partida din prima etapă şi, în afara primului sfert, pe care l-am pierdut cu 5-22, pot spune că n-am jucat rău, sigur n-am jucat mai rău decât formaţia adversă. Am intrat mai greu în meci, dar trebuie să ţinem cont şi că ne bazăm aproape în exclusivitate pe juniori”, spune antrenorul ieşean, Gabriel Clapon.

 

 

Comentarii