Xonia, prinsă beată și DROGATĂ la volan. Artista nici nu avea dreptul de a conduce în România

vineri, 23 iunie 2023, 09:57
1 MIN
 Xonia, prinsă beată și DROGATĂ la volan. Artista nici nu avea dreptul de a conduce în România

După celebrul episod al „contesei digitale” prinsă beată și drogată la volan, acum o nouă vedetă a călcat strâmb. Este vorba despre Xonia, care a fost trasă de dreapta de un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2. Oamenii legii au constatat că interpreta consumase alcool, dar și substanțe interzise. 

În cursul acestei dimineți, în urmă cu doar câteva ore, artista a fost trasă pe dreapta de un echipaj de Poliție din București, au spus surse judiciare, pentru GÂNDUL.

„Nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, a transmis Brigada de Poliție a Capitalei.

Mai mult, pe gandul.info

Comentarii