Adi Ilie va asteapta la "Poiana Milennium"

joi, 28 decembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Adi Ilie va asteapta la "Poiana Milennium"

La inceputul acestei saptamini, internationalul roman Adrian Ilie a inaugurat in Poiana Brasov hotelul Ruia, care pina de curind ii apartinea doar viitorului sau socru, Ion Matei. Hotelul a fost reamenajat, in prezent avind 32 de camere, fata de 24 cite a avut. Reconstructia a inceput in urma cu un an, ultimul etaj fiind ridicat cu aceasta ocazie. La fiecare nivel se pot gasi, pe linga apartamente, sali de masaj si sauna, amenajarile interioare fiind noi. La parter functioneaza un restaurant si un bar, iar pina in vara, cind va avea loc deschiderea oficiala pentru sistemul turistic in jurul hotelului, va functiona si o gradina. Desi "botezase" hotelul si isi facuse si firma, Adi Ilie a fost nevoit sa o dea jos, Camera de Comert si Industrie Brasov respingind cererea de brevetare a numelul de "Milennium", deoarece acesta este deja utilizat. Din acest motiv, Adi si viitorul sau socru s-au gindit ca o varianta ar putea fi "Poiana Milennium", insa pina in vara i s-ar putea gasi un alt nume.
In calitate de gazda, Adrian Ilie a facut un tur al hotelului impreuna cu invitatii sai, printre care se gaseau Marilena si Gheorghe Hagi, Victor Becali, Alexandra si Adrian Mutu, dupa care i-a poftit pe acestia la o mica petrecere. Hotelul a fost sfintit de parintele Crisan, de la Manastirea Dumbrava din judetul Alba. El a venit special pentru aceasta ocazie, preotul fiind un prieten foarte apropiat al "tricolorilor". In 1994, inainte de pleca la Campionatul Mondial, internationalii lui Iordanescu au primit binecuvintarea acestui preot, care ulterior i-a insotit in Slovacia si Anglia. Pentru a fi alaturi de el, Adrian Ilie i-a invitat in Poiana Brasov pe toti coechiperii de la echipa reprezentativa, insa putini dintre acestia au putut veni.
Cei prezenti, printre care secretarul general al FRF, Cristian Bivolaru si multi oameni de fotbal din Brasov, au avut la dispozitie un bufet suedez, din care nu au lipsit preparate culinare speciale si un bar cu numeroase delicatese. Vizibil emotionat de ceea ce a reusit sa faca din acest hotel, Adrian Ilie a fost gazda perfecta, el intretinindu-se cu toti invitatii.
In aceasta perioada a anului, un apartament in hotelul sau costa aproximativ 250 de dolari pe zi, in extrasezon pretul urmind sa scada. "Foarte multi spanioli isi doresc sa viziteze Romania, pentru ca stiu ca avem o tara minunata. Noi, fotbalistii, investim in turism, pentru ca este un domeniu care ar putea aduce mari beneficii tarii si implicit noua", spune Adrian Ilie. Cind se va afla in tara, "Cobra" nu va locui in hotel, preferind sa stea in propria vila, situata tot in Poiana Brasov.

Comentarii