Aliuta rezolvat, urmeaza Mansour

duminică, 15 iunie 2008, 21:59
2 MIN
 Aliuta rezolvat, urmeaza Mansour

Finantatorul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat agentiei NewsIn, ca se afla in discutii cu oficialii clubului Poli Timisoara pentru transferul atacantului Mansour Gueyé. "Momentan sint doar discutii, nu pot sa spun daca sunt avansate sau nu, insa e posibil sa se concretizeze. E un jucator bun si vom vedea ce se va intimpla in zilele viitoare", a spus Porumboiu.

Impresarul Dumitru Tudor a confirmat la rindul sau negocierile si a anuntat ca Mansour ar putea semna in cursul zilei de luni un contract pe trei sezoane cu FC Vaslui. De partea cealalta, patronul banatenilor, Marian Iancu, a declarat ca este mai interesat de achizitii decit de plecari si nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect. "Vreau sa intaresc lotul, iar apoi ma voi gindi la cine pleaca. Saptamina viitoare vom transfera un fotbalist strain care evolueaza pe postul de atacant", a afirmat Iancu.

In alta ordine de idei, Poli Timisoara si FC Vaslui s-au inteles pentru transferul definitiv al lui Marian Aliuta. Fotbalistul de 30 de ani a semnat deja un contract pe doua sezoane cu gruparea vasluiana. "Aliuta e al nostru. A semnat pe doi ani si este unul dintre jucatorii valorosi pe care ii vom transfera in aceasta vara. Vom face o echipa buna", a afirmat Porumboiu.

Conducatorul formatiei moldave a mai anuntat ca transferul fundasului Gabriel Cinu a intrat in impas din cauza neintelegerilor pe care acesta le are cu clubul banatean. "Cazul lui Cinu este mai complicat, dar daca isi va rezolva problemele pe care le are cu Poli atunci va veni la noi. Daca nu, atunci vom cauta un alt fotbalist", a dezvaluit fostul arbitru international, care a adaugat ca saptamina viitoare vor fi anuntate alte doua transferuri, un portar si un atacant, ambii straini.

Comentarii