„Arbitrajul a fost corect”

joi, 10 ianuarie 2008, 21:51
1 MIN
 „Arbitrajul a fost corect”

Presedintele Comisiei de Arbitraj, Valter Dancescu, a declarat, ieri, pentru NewsIn, ca in urma analizei video, prestatia arbitrilor Pavel si State din meciul Rulmentul-Oltchim, scor 27-26, a fost una corecta si nu se impun sanctiuni.

"Comisia de Arbitraj a Federatiei Romane de Handbal a urmarit meciul Rulmentul-Oltchim si a hotarit ca arbitrajul a fost corect, doar din punct de vedere disciplinar putem spune ca trebuia mai multa fermitate. Noi nu avem cum sa sanctionam ceva, doar am constat, doar Comisia de Disciplina poate reanaliza cazul si poate lua o hotarire", a declarat Valter Dancescu.

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a vorbit la rindul sau de scandalul iscat dupa partida Rulmentul-Oltchim: "Eu am sa invit ambele conduceri ale acestor cluburi la urmatorul Consiliu de Administratie pentru ca vreau sa se incheie odata cu aceste certuri. Eu am mai discutat cu ei de vreo trei-patru ori si i-am avertizat ca daca vor continua ii voi invinui pentru scaderea de forma a handbalului feminin. Nu este posibil ca jucatoarele care sunt colege la nationala sa ajunga sa se acuze reciproc".

Dupa partida Rulmentul-Oltchim, scor 27-26, antrenorul Gheorghe Tadici a acuzat ca arbitrii au viciat rezultatul. Conducerea clubului din Rimnicu Vilcea a depus ulterior un memoriu la Federatia Romana de Handbal impotriva celor doi arbitri.

Comentarii