Chivu: „N-ar fi trebuit sa joc la Skopje”

joi, 31 martie 2005, 23:00
2 MIN
 Chivu: „N-ar fi trebuit sa joc la Skopje”

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a declarat, miercuri noapte, pe aeroportul Henri Coanda, ca era foarte obosit si n-ar fi trebuit sa joace in meciul cu Macedonia, scor 2-1, din grupa I de calificare la CM din Germania 2006.
„Cred ca platesc cele cinci meciuri jucate in doua saptamini si anul de inactivitate. Am fost foarte obosit si la pauza am ridicat mina ca orice jucator profesionist care atunci cind simte ca nu mai poate lasa locul altuia. Nu a fost vorba de o accidentare. Eu nu prea joc de un an. Probabil n-ar fi trebuit sa incep jocul, dar tinind cont ca este echipa nationala, am incercat. Din pacate, n-am reusit sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Resimt oboseala, pentru mine a fost un? lucru normal”, a spus capitanul echipei Romaniei.
Chivu a mentionat ca „tricolorii” sint increzatori. „A iesit bine pina la urma. Este un inceput, speram sa fie un punct de referinta si sa continuam pe acest drum. Ma refer la rezultate si jocuri?bune, precum si la un nucleu de jucatori cu care sa continuam si in viitor. Daca pierdeam in Macedonia era o tragedie, asa, deoarece am cistigat, este un lucru normal. Trebuie sa speram ca va fi mai bine pe viitor”, a spus Chivu.
Capitanul echipei nationale?a precizat ca, desi mai sint putine sanse de calificare, Romania mai are de jucat destule meciuri decisive. „In fotbal totul este posibil. Mai sint partide in care ne vom juca ultima sansa”, a comentat Chivu.
Fundasul echipei AS Roma a declarat ca nu este in conflict cu componentii „generatiei de aur”, desi dupa meciul cu Olanda a spus ca acestia jucau la fel ca actuala formatie, numai ca il aveau pe Gheorghe Hagi. „Daca puteam sa joc cu vorba, cred ca eram campion mondial. N-a fost nici un conflict intre mine si «generatia de aur». Daca afirmatiile mele au deranjat pe cineva, imi cer?scuze public. Nu le-am atacat performantele, era vorba despre?jocul lor si au fost niste cuvinte spuse la nervi”, a comentat Chivu.

Comentarii