De prin curtile adversarilor

Subtitlu

marți, 24 august 2010, 20:52
3 MIN
 De prin curtile adversarilor

* Echipa Manchester City, adversara formatiei FC Timisoara in play-off-ul Ligii Europa, a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia FC Liverpool, in ultimul meci al etapei a II-a a campionatului Angliei. Barry a deschis scorul in min.13, iar argentinianul Carlos Tevez a inscris celelalte doua goluri, in minutele 52 si 67, ultimul din penalty. Antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a folosit urmatoarea formula de echipa: Hart – Richards, Kolo Toure, Kompany, Lescott – De Jong, Yaya Toure (’85 – Zabaleta) – Milner, Barry, A. Johnson – Tevez (’85 – Jo).In urma acestei victorii, Manchester City a acumulat patru puncte. Dupa meci,  Mancini a declarat ca, din moment ce echipa sa joaca trei meciuri intr-o saptamina, va face modificari in primul 11 pentru partida cu FC Timisoara din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, anticipind o meci dificil. "Victoria la scor cu Liverpool este foarte buna pentru moralul nostru si pentru increderea in fortele proprii. Avem nevoie de timp sa ne imbunatatim jocul, sa aratam ca o adevarata echipa. Cind joci trei meciuri intr-o saptamina ai nevoie ca toti jucatorii din lot sa fie pregatiti sa joace in orice moment. Urmeaza Timisoara, va fi un meci dificil, tare, voi face schimbari in echipa. Balotelli resimte dureri la genunchi, vom vedea intr-o zi-doua care este situatia lui", a spus Mancini, citat de site-ul oficial al gruparii britanice. Partida Manchester City – FC Timisoara, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 21.45. in tur, la Timisoara, englezii s-au impus cu scorul de 1-0.

* Antrenorul echipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Grasshoper Zürich, va face tot posibilul pentru a se califica in faza grupelor, pentru a salva debutul de sezon ezitant. "E foarte important in economia calificarii ca nu am primit gol la Bucuresti. Vom intilni o echipa foarte bine organizata, foarte disciplinata din punct de vedere tactic. La acest joc nu exista o favorita. Sint fericit ca la Bucuresti am avut si putin noroc si nu am primit gol, inseamna foarte mult. Zürich vine dupa o infringere, care ar trebui sa ne mobilizeze, sa ne faca sa fim concentrati, pentru ca ei au acum sansa de a se reabilita in fata suporterilor. Toata lumea asteapta cu interes acest joc pentru ca le-ar salva acest debut ezitant de sezon", a spus Dumitrescu.

*  Atacantul Vincenzo Renella si portarul Swen König (Grasshopper Zürich), accidentati in ultima etapa de campionat, sint indisponibili pentru meciul cu Steaua Bucuresti din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. Vincenzo Rennella a suferit o ruptura musculara partiala la coapsa si va lipsi de pe gazon o perioada mai lunga, doua-trei luni, in timp ce Swen König acuza o contuzie puternica in zona abdomenului. Partida retur din play-off-ul Ligii Europa, dintre Grasshopper si Steaua, va avea loc miine, de la ora 20.30, fiind transmisa in direct de Pro TV. in tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

*Antrenorul Stanko Poklepovic (Hajduk Split) a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca echipa sa trebuie sa lase la o parte euforia meciului tur cu Unirea Urziceni din play-off-ul Ligii Europa si sa reziste fortei ofensive a vicecampioanei Romaniei: "Cunoastem adversarul, stim ca avem un avantaj bun dupa meciul tur. Trebuie sa rezistam tuturor atacurilor echipei romane si sa ne asiguram calificarea. Unirea e o echipa foarte puternica, respectabila, poate intoarce rezultatul, dar nu le putem da aceasta satisfactie. Un antrenor nou poate fi o amenintare in plus pentru noi. Avem si noi probleme de lot, dar nu trebuie sa cautam alibiuri, ci sa dam maximum. Trebuie sa eliminam euforia si sa ne facem treaba pina la capat", a spus Poklepovic.

Comentarii