Dubla prin vecini

marți, 13 noiembrie 2007, 21:56
2 MIN
 Dubla prin vecini

Visul de a aduce la Iasi un meci european de popice nu si-a mai gasit pina la urma transpunere si in fapte, cel putin nu pentru acest sezon competitional. Si asta pentru ca CFR Olimpia ACB nu este inca pregatita sa gazduiasca o partida la standarde internationale cita vreme nu are o arena omologata in acest sens.

Demersurile de inlocuire a pistelor turnate de la Arena CFR cu piste din placi s-au lovit pina la urma de termene. "Am tras cit am putut de timp pentru a putea sa modernizam arena. Insa, atunci cind am avut noi mijloc de transport al pistelor din Germania nu era gata producatorul. Acum s-a intimplat exact invers. Cert este ca nu avem cum sa ne incadram in timp pentru ca totul sa fie gata pina pe 24 noiembrie, data mansei intii din dubla cu Ferroep Szeged.", ne-a declarat Radu Pipa, presedintele CFR Iasi.

Desi Pipa a incercat sa solicite inversarea datelor de disputare a partidelor (pe 24 noiembrie in Ungaria si pe 8 decembrie la Iasi) ori acceptul ca meciul tur sa se joace macar la Galati, de fiecare data s-a lovit de refuzul celor din Szeged si a conducatorilor din federatia internationala.

"Senzatia mea este ca ungurii au fortat nota si au refuzat orice alternativa. Probabil ca stiu cu ce probleme ne confruntam. Iar noi riscam sa ne trezim cu suspendari si penalizari.", a mai adaugat presedintele iesean, care a fost nevoit astfel sa accepte oferta facuta de Ferroep, cazare si masa pentru ieseni cu conditia disputarii ambelor manse in Ungaria, pe 24 si 25 noiembrie.

Pentru CFR Olimpia ACB se anunta asadar o misiune imposibila pe o arena necunoscuta si in fata unei echipe care are in componenta patru titulari ai nationalei Ungariei, devenita campioana mondiala in acest an.

Comentarii