Fac act de prezenta

marți, 15 februarie 2011, 22:45
2 MIN
 Fac act de prezenta

Calificata direct in turul secund al competitiei KO dupa ce in toamna anului trecut n-a avut adversar odata cu retragerea din toate competitiile a campioanei en-titre MCM Tirgoviste, formatia ieseana de baschet feminin va intilni in turul secund pe Sepsi Sf. Gheorghe, cu prima mansa disputata in deplasare. Preocuparile Politehnicii nu se leaga insa de aceasta competitie si de aceea conducatorii echipei oaspete vor face deplasarea in ziua jocului iar in teren vor aparea mai mult rezervele. "Trebuie sa jucam la Sf. Gheorghe insa pentru noi Cupa Romaniei nu este o prioritate. Situatia este critica in campionat si de aceea ne asumam riscurile unei eventuale infringeri dure dar vom menaja mai multe dintre jucatoarele de baza" , spune antrenorul principal Ionut Onose. Dupa ce a pierdut simbata la Oradea, n-a cunoscut victoria in primele trei etape din acest an si ocupa ultimul loc in clasament, echipa ieseana se pregateste pentru meciul de vineri cu Sportul Studentesc Bucuresti (Sala Polivalenta, de la ora 15.00) si de aceea mai multe dintre titulare vor fi menajate in partida programata astazi la Sf. Gheorghe.
Celelalte partide: SCM Craiova – U-LPS Alba si Teleorman Alexandria – CSM Satu Mare. Partida Rapid Bucuresti – ICIM Arad s-a jucat in avans, scor 56-89. Partidele retur se joaca pe 2 martie.
Tot astazi se joaca si partidele revansa din turul secund masculin al Cupei Romaniei, dupa urmatorul program: CS Otopeni – Gaz Median Medias (in tur, 70-112), BCM Pitesti – Asesoft Ploiesti (70-92), SCM Craiova – BC Mures Tg. Mures (85-98), Steaua Bucuresti –  BC Timisoara (82-75).

Comentarii