Finala se rejoaca

marți, 22 februarie 2011, 22:43
2 MIN
 Finala se rejoaca

Dupa ce a eliminat miraculos pe Barcelona, marea favorita, Inter a reusit, asta-vara, sa-si adjudece trofeul, dupa ce a invins pe "Santiago Bernabeu" din Madrid, cu 2-0, pe Bayern München. Golurile argentinianului Diego Milito, au adus atunci echipei milaneze cel mai prestigios trofeu european dupa 46 de seceta. Pe banca tehnica a Interului sedea José Mourinho, care acum se afla in tabara Realului. Sortii au facut ca acum nero-azzurii, de data aceasta cu Leonardo de Araujo pe banca, sa reintilneasca pe Bayern, de aceasta data in optimi. Din nefericire pentru el, tocmai eroul finalei de la Madrid, Diego Milito, va lipsi de la reeditarea evenimentului, deoarece a suferit o intindere musculara. Va reveni in echipa milaneza mijlocasul Wesley Sneijder, "odihnit" in ultimul meci de campionat, dar si fundasul Lucio, o alternativa pentru Cristi Chivu, care este suspendat patru etape in Serie A. Nici Bayern nu este scutita de probleme, absenta croatului Ivica Olic prelungindu-se, iar atacantul Mario Gomez devenind incert.

Celalalt meci al zilei este Olympique Marseille – Manchester United. Ultimul duel dintre cele doua echipe in Liga Campionilor s-a inregistrat in grupele editiei 1999/2000, cind United a cistigat cu 2-1 pe "Old Trafford", marseillezii revansindu-se pe "Velodrome" cu 1-0. Englezii sint favoriti pe dubla mansa, dar au doi titulari lipsa in meciul de astazi, fundasul Rio Ferdinand si mijlocasul Ryan Giggs. Antrenorul Alex Ferguson mai are si alti jucatori accidentati: Anderson, Park Ji-sung, Owen si Evans.

In alta ordine de idei, Sport.ro transmite astazi, de la ora 19:00, partida din returul 16-imilor Ligii Europa dintre FC Porto si FC Sevilla, in care romanul Cristi Sapunaru este anuntat titular la gazde. In tur, lusitanii au cistigat in Andalucia cu 2-1.

Comentarii