Flash

luni, 15 ianuarie 2007, 22:07
2 MIN
 Flash

Trompeta Chivu
Fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu, a fost considerat cel mai slab jucator al saptaminii trecute in Italia, in urma unui sondaj de opinie efectuat de cotidianul Gazzetta dello Sport.  Internationalul roman a primit 55,9 la suta din voturile celor 456 de persoane care au participat la sondaj, fiind urmat in aceasta ierarhie de fundasul formatiei Juventus Torino, Robert Kovac (28,1 la suta), si de mijlocasul echipei Livorno, Carmine Coppola (16 la suta).
Cristian Chivu a fost integralist in partida pe care AS Roma a incheiat-o la egalitate, scor 1-1, in deplasare, cu formatia Messina, in etapa a XIX-a a campionatului Italiei, in care romanul a provocat penaltiul din minutul 90^2 in urma caruia gazdele au reusit egalarea.

"Avertisment prostesc"
Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost notat cu 5 de agentia Datasport si de site-ul violanews.com pentru prestatia din meciul cu Sampdoria Genova, incheiat la egalitate, scor 0-0, in deplasare, in etapa a XIX-a a campionatului Italiei. Ambele surse au amendat cartonasul galben primit de Mutu in minutul 90^5, al patrulea in acest sezon pentru internationalul roman, din cauza caruia va rata intilnirea din etapa a XX-a, cu Internazionale Milano, prima formatie la care a fost legitimat in Italia.
"Jumatate de punct in minus pentru acea tentativa stupida de a inscrie cu mina, care il va costa meciul cu Inter", a scris Datasport, in timp ce violanews.com a notat: "Nu numai ca nu s-a vazut mult, dar a primit si un avertisment prostesc, care il va obliga sa rateze partida cu Inter".

Trica refuza pe nemti
Mijlocasul echipei TSKA Sofia, Eugen Trica, a refuzat o oferta de transfer primita din partea gruparii FSV Mainz 05, unde este legitimat si atacantul Marius Niculae. "Am avut o oferta din Germania. Dar, cum am mai spus, nu vreau sa joc pentru echipe care nu au obiective ambitioase. Pina acum am jucat numai la cluburi care luptau pentru cistigarea campionatului si nu vad de ce as schimba asta", a spus Trica. Formatia FSV Mainz 05 ocupa, la finalul turului din Bundesliga, locul 18, ultimul in clasament, cu 11 puncte in 17 etape. Potrivit Meridian Match, gruparea germana ii oferea lui Trica dublul salariului pe care il primeste la TSKA Sofia, formatie unde evolueaza si Florentin Petre.

Comentarii