Flash

joi, 15 noiembrie 2007, 22:08
2 MIN
 Flash

Ba la Poli!

Politehnica Iasi va disputa astazi, de la ora 14, un joc de verificare cu FC Vaslui. Dupa toate probabilitatile, partida va avea loc la Negresti, insa este posibil ca, in unctie de starea vremii, jocul sa se dispute intr-o alta localitate. Oaspetii il vor esta pe senegalezul Mouhamad Ba, un jucator despre care agentul sau sustine a evolueaza pe postul de mijlocas dreapta, e nascut pe 14 decembrie 1984, si a a jucat la Nantes si, ultima oara, la Bastia. Sefii lui Poli au anuntat ca miine int asteptati in Copou alti trei jucatori, de nationalitate franceza, pentru a fi estati, precum si senegalezul Manga, al carui contract cu Poli este deja parafat. OM)

Astazi, joaca tineretul

Astazi, de la ora 18,00, pe stadionul "Ceahlaul" din Piatra Neamt va avea loc partida dintre selectionatele de tineret ale Romaniei si Maltei, contind pentru grupa a X-a  preliminara a Euro 2009. Meciul, care va fi arbitrat de ucraineanul Andrii Sandor, va fi transmis in direct pe TVR 2. Emil Sancoi, selectionerul echipei romane, preconizeaza urmatorul "11" de start: Tatarusanu – Homei, Sirghi, Scutaru, Sepsi – Tanase, Ropotan, Deac, Torje – B. Stancu, Keseru.

Simbata, tot in grupa a X-a preliminara, Tara Galilor va intilni Bosnia, iar marti 20 noiembrie vor avea loc partidele Malta – Bosnia si Tara Galilor – Franta. Clasamentul grupei se prezinta astfel: 1. Franta – 11 p (5); 2. Romania – 8 p (4); 3. Tara Galilor – 3 p (2); 4. Bosnia – 3 p (3); 5. Malta – 0 p (4).

S-au dus din Europa

HCM Constanta a obtinut, ieri, prima victorie in Grupa B a Ligii Campionilor, invingind cu scorul de 32-30 (14-10) formatia suedeza Hammarby, dar are sanse minine sa ajunga in Cupa Cupelor de pe locul III. Golurile echipei constantene au fost marcate de Toma (11), Schuch (4), Adzic (4), Csepreghi (3), Hejtmanek (3), Muresan (2), Kazic (2), Timofte (2) si Schjolin (1). Pentru suedezi, principalele goluri au fost marcate de Johansson (10) si Grunsten (8). n meciul tur, Hammarby a dispus de HCM Constanta cu 33-25. Ca urmare, echipa constanteana avea nevoie de o victorie la minimum noua goluri diferenta pentru a prinde locul al treilea in grupa, pozitie care ar califica-o in Cupa Cupelor. in acest moment, HCM Constanta este pe locul IV in Grupa B, la egalitate de puncte cu Hammarby (2), dar in ultima partida, constantenii vor juca pe terenul campioanei Europei, THW Kiel.

Vin unguroaicele

Oltchim Rimnicu Vilcea primeste, astazi, vizita echipei Ferencvaros Budapesta, in etapa a IV-a a Ligii Campionilor la handbal feminin, ultima din acest an, in postura de lider neinvins al Grupei D si virtual calificata pentru sferturile de finala.

Oltchim Rimnicu Vilcea, care a cistigat cele trei jocuri disputate in grupa sa, inclusiv prima mansa in deplasare cu Ferencvaros Budapesta (32-22), porneste din postura de mare favorita in returul cu jucatoarele maghiare. Inaintea acestui joc, Oltchim a jucat luni in campionat cu U Cluj, campioanele reusind o victorie concludenta la 16 goluri (39-23). Echipa lui Gheorghe Tadici sustine vineri ultimul joc oficial din acest an. Campionatul se intrerupe pentru a lasa loc pregatirii echipei nationale in vederea participarii la CM 2007 din Franta.

Comentarii