Flash

vineri, 14 decembrie 2007, 22:16
2 MIN
 Flash

Ca la noi, la nimeni!

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a anulat, ieri, decizia Comisiei de Apel a FRF care hotarise ca Steaua si Dinamo sa evolueze fara spectatori in urmatoarele trei etape, dar a dictat amenzi in valoare de 30.000 de lei si, respectiv, 35.000 de lei, pentru cele doua cluburi. Comisia de Apel a FRF a decis, joi, ca Steaua si Dinamo sa evolueze cite trei etape fara spectatori, desi initial Comisia de Disciplina luase hotarirea ca ambele cluburi sa fie penalizate doar cu amenzi, pentru incidentele de la meciul direct, din etapa a XVI-a.

Capello – selectionerul Angliei

Fostul antrenor principal al echipei Real Madrid, italianul Fabio Capello, a fost numit in functia de selectioner al nationalei Angliei, dupa ce Federatia Engleza a aprobat joi seara instalarea sa in functie. Directorul de comunicare al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), Adrian Bevington, a declarat ca discutiile dintre cele doua parti au continuat in cursul zilei de joi. Nationala Angliei a ramas fara selectioner dupa ce Steve McClaren a fost demis din cauza ratarii calificarii la EURO 2008.

Adversar imposibil pentru ICIM

Echipa feminina de baschet BC ICIM Arad va intilni gruparea rusa BC Moscova in 16-imile FIBA Eurocup Women, iar partidele se vor desfasura in luna ianuarie 2008, conform programului anuntat ieri de forul european. Echipa aradeana a ocupat locul 4 in Grupa B preliminara, cu trei victorii si tot atitea infringeri, iar BC Moscova s-a calificat dupa ce a ocupat locul II in Grupa I. Partida tur din 16-imile FIBA Eurocup Women se va disputa pe 10 ianuarie, la Arad, cu incepere de la ora 20:30, in timp ce returul este programat pe 17 ianuarie, in Rusia.

Dorsin a fost prezentat la CFR

Fundasul Mikael Dorsin, a declarat, ieri, ca a fost surprins atunci cind a primit oferta de transfer de la CFR Cluj, dar e sigur ca a facut cea mai buna alegere atunci cind a acceptat-o. "Am fost putin surprins atunci cind am auzit de CFR Cluj. in Scandinavia nu se stiu prea multe lucruri de Romania si de aceea m-am consultat cu familia si prietenii atunci cind am ales sa vin aici. Am luat decizia cea mai buna transferindu-ma aici", a spus Dorsin, in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat oficial. Patronul Arpad Paszkany a anuntat ca Dorsin este doar primul jucator de valoare transferat de CFR dintr-o serie numeroasa: "Putem spune ca a inceput era transferurilor de marca la CFR. Speram sa mai reusim pina in vara citeva transferuri importante. Momentan, avem cam sapte jucatori pentru Champions League". Dorsin va pleca zilele viitoare acasa, in Suedia, urmind ca pe 6 ianuarie sa revina la Cluj, pentru reunirea lotului.

Comentarii