Goana dupa bani

joi, 04 decembrie 2003, 00:00
2 MIN
 Goana dupa bani

Desi turul diviziei B a luat sfirsit, vacanta nu a venit in mod oficial la Poli Unirea. Prezenti si ieri la antrenament, dupa ce au primit liber pina marti, la finele partidei cu Medgidia, fotbalistii ieseni vor mai veni regulat la stadionul „Emil Alexandrescu” pina la sfirsitul saptaminii viitoare, cind va fi programat banchetul de iarna.
Decizia continuarii activitatii a fost luata de conducere din doua motive. In primul rind, pauza competitionala este destul de lunga, antrenorul principal Vasile Simionas, profund nemultumit de aceasta, cautind sa scurteze cit mai mult perioada de inactivitate. De aceea, chiar daca sedintele de pregatire nu au o intensitate mare, fotbalistii ieseni sint tinuti in priza o mai lunga perioada. Pe linga miute, nu vor lipsi nici meciurile amicale. Poli intentioneaza astazi sa joace, in Copou, un test cu juniorii de la Noua Generatie, o alta intilnire preconizata fiind cu liderul diviziei D, echipa a doua a clubului din Copou. Cele doua partide au ca scop si urmarirea unor jucatori tineri, care pot face pasul spre echipa mare.
Al doilea motiv pentru care jucatorii ieseni nu se gindesc inca la relaxare este nivelul datoriilor. Cumulate, ratele contractuale restante ale unor jucatori, primele neachitate jucatorilor si conducatorilor ajung la o valoare consistenta, aproximativ 50 000 $. Din fericire pentru Poli, conducatorii clubului sint optimisti in privinta lichidarii totale a restantelor financiare, speranta ca toata lumea sa plece in vacanta cu banii la zi fiind destul de aproape de realizare. Si cum intrarea unor bani in contul clubului este prevazuta pentru saptamina viitoare, prelungirea perioadei de activitate in acest an a cazut la tanc. (OM)

Comentarii