Mariaj ratat

joi, 26 aprilie 2007, 21:45
2 MIN
 Mariaj ratat

Patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a anuntat, miercuri, ca a incetat colaborarea cu antrenorul-jucator Dorinel Munteanu, in urma rezultatelor slabe din ultima perioada. "Am incheiat colaborarea cu Dorinel Munteanu, deoarece atunci cind un antrenor nu are rezultate si echipa nu merge bine, trebuie un soc. in locul sau l-am numit ca interimar pe Constantin Cirstea si speram ca aceasta schimbare va fi benefica pentru echipa", a declarat Penescu. Finantatorul pitestean a chemat jucatorii formatiei FC Arges la sediul firmei sale pentru a-i anunta de schimbarea antrenorului.
Dorinel Munteanu a declarat, pentru agentia NewsIn, ca nu regreta nici un moment venirea la Pitesti si a infirmat faptul ca a fost demis de patronul Cornel Penescu, colaborarea incetind de comun acord, potrivit fostului international. "Am avut avut o discutie cu patronul clubului si am decis sa plec. Nu m-a demis Penescu, am cazut de comun acord sa incetam colaborarea. Am crezut ca echipa se va salva de la retrogradare, dar, din pacate, am intilnit niste jucatori cu moralul la pamint. Multi dintre fotbalistii pe care i-am adus la FC Arges si in care am crezut nu au dat randamentul scontat", a spus Munteanu.
Fostul tehnician al pitestenilor a adaugat ca nu regreta faptul ca a plecat de CFR Cluj pentru a veni la FC Arges: "Am facut tot ce se poate pentru a salva echipa. Nu am ce sa-i reprosez domnului Penescu, este un om deosebit si poate ca e mai bine ca am plecat, pentru ca era nevoie de un soc la echipa. Este un soc si pentru mine faptul ca echipa este in starea actuala". Munteanu a mai afirmat ca nu va renunta la cariera de fotbalist: "Acum imi doresc o vacanta, vreau sa ma linistesc, iar apoi voi vedea ce e de facut. Oricum, sint la inceput de cariera in antrenorat si nu vreau sa renunt. Dupa ce voi scapa de accidentare imi voi relua si cariera de fotbalist, nu vreau sa-mi inchei activitatea acum".
Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial ca antrenor principal al echipei FC Arges la 7 octombrie 2006, inlocuindu-l pe italianul Giuseppe Giannini. La acel moment, FC Arges se afla pe ultimul loc in clasament, cu o singura victorie si noua infringeri. Munteanu a condus pe FC Arges in 18 meciuri, reusind patru victorii, sase egaluri si suferind opt infringeri. Primul meci al lui FC Arges cu Dorinel Munteanu pe banca tehnica a avut loc la Pitesti, la 15 octombrie 2006, alb-violetii pierzind cu 0-2 in fata Politehnicii Iasi. Ultima partida a lui Munteanu ca antrenor al pitestenilor a avut loc la 24 aprilie, in deplasarea de Iasi, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, moldovenii cistigind cu 1-0.

Comentarii