Reabilitarea mosului

sâmbătă, 20 martie 2004, 00:00
2 MIN
 Reabilitarea mosului

Inainte de a reveni in lupta pentru o centura mondiala la categoria usoara (63,5 kg), inainte de a-si spala onoarea, dupa egalul jenant cu Spadafora si tristul eveniment al „cintarului” dinaintea meciului cu Miguel Callist, Leonard Doroftei intra, in aceasta seara in ring, pentru a capata dreptul de a-l infrunta pe canadianul Arturo Gatti, intilnind, intr-un meci pe americanul Chucky Tchorniawsky, in partida vedeta a unei gale in care vor mai boxa alti doi romani, Lucian Bute si Adrian Diaconu, ambii dornici de a calca pe urmele „mosului” in lupta pentru centuri cu diamante. Pentru gala de box de la „Casino Montreal”, toate cele 400 de bilete sint vindute, dar telespectatorii romani o pot urmari, de la ora 20,30 pe TVR 2, evenimentul principal, meciul lui Doroftei, fiind preluat si pe TVR 1, de la ora 22,00.
Marele Premiu al Malaysiei, a doua etapa din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, obliga impatimitii bolizilor sa se trezeasca din nou dimineata (nu atit de dimineata ca la cursa din Australia), dar, oricum, vor trebui sa-si bea cafeluta pina la ora 9,00, cind, pe circuitul de la Sepang, se va da cursa in Marele Premiu al Malaysiei. Cursa pare cu atit mai interesanta, cu cit, dupa primele antrenamente, marele favorit Michael Schumacher se afla doar pe locul IV, in urma lui Kimi R?ikk?nen, Ralf Schumacher si Mark Webber.
Nu putem uita nici meciurile din Turneul celor Sase Natiuni la rugby, turneu in care vom asista la incercarea disperata a englezilor de a egala, in clasament, echipa Frantei, lucru care depinde si de „cocosii” francezi (Anglia – Tara Galilor si Scotia – Franta). In cele din urma, batalia se va da in ultima etapa, in partida directa de pe „Parc des Princes”.
In fine, duminica vom fi alaturi de handbalistele de la Rapid si Remin Deva, care vor forta calificarea in semifinalele Cupelor Europene. Rapid, invinsa la un punct diferenta de „piaza rea” a echipelor romanesti din ultimii an (Viborg) si Deva, care a pierdut, de asemenea, la mica diferenta (27-29) partida de la Dortmund, au prima sansa. (N.G)

Comentarii