Repetam isprava de luni?

miercuri, 17 martie 2004, 00:00
2 MIN
 Repetam isprava de luni?

Desi pare curios, la meciul disputat luni seara de Penicilina impotriva Rapidului, a fost cel putin un ne-iesean care s-a bucurat sincer pentru victoria gazdelor. Este vorba de patronul echipei Unic Piatra Neamt, Vasile Ouatu, care a fost prezent la meci si a aplaudat succesul fetelor noastre dintr-un motiv simplu: infringerea rapidistelor permite Unicului sa urce in clasament si sa-si sporeasca sansele la cistigarea unui nou titlu, dupa cel cucerit anul trecut. Sintem siguri, insa, ca patronul echipei nemtene a avut si o oarecare stare de disconfort vazind cit de bine a jucat Penicilina, stiind ca astazi echipa sa va fi cea care va trebui sa tina cont iesencelor…
E adevarat ca Unic porneste favorita acestei intilniri – prin prisma locurilor ocupate de cele doua formatii in clasament, dar si a rezultatului din tur (3-1 pentru nemtence) – dar la fel de adevarat este ca in meciul de luni Rapidul era cotata drept marea favorita si a sfirsit prin a pleca acasa infrinta. Penicilina traverseaza un virf de forma, lucru dovedit si de rezultatele inregistrate in ultimele cinci etape, cind a cistigat de trei ori si a pierdut extrem de greu la Galati, cu 2-3. Ramine de vazut daca elevele antrenorului Felix Vararu vor putea evolua si astazi cu ambitia si concentrarea de la meciul de alaltaieri sau daca oboseala ultimelor doua meciuri „intinse” pe durata a cite cinci seturi dramatice isi va pune amprenta asupra jocului lor. Nu e lipsit de interes sa amintim ca o victorie in aceasta seara le-ar feri pe iesence de orice fel de emotii privind ocuparea unuia din primele sase locuri in campionat, indiferent de rezultatul ultimului meci al sezonului regulat, cel de simbata, cu Poli Tender Timisoara.
Cineva spunea dupa victoria de luni, cu Rapid, ca acela a fost cel mai bun meci facut de Penicilina in actuala editie de campionat. Noi speram ca astazi sa avem motiv sa-l contrazicem si sa spunem cu tarie: „Nu, cel mai bun meci de pina acum al iesencelor a fost cel impotriva lui Unic!” (Ion TEODOR)

Comentarii