Spania si Italia protesteaza in cor

luni, 24 iunie 2002, 23:00
2 MIN
 Spania si Italia protesteaza in cor

Portarul echipei nationale a Braziliei, Marcos, a parasit antrenamentul de luni, dupa o ciocnire pe care a avut-o cu Edilson, care juca pentru formatia rezervelor. Marcos, in virsta de 28 de ani, a jucat cinci meciuri la aceasta Cupa Mondiala, in care a primit 4 goluri. La meciul de antrenament Marcos a fost inlocuit de Rogerio Ceni.
Senegalezii s-au ales cu felicitari
Fotbalistii reprezentativei Senegalului au fost felicitati de presedintele tarii, Abdoulaye Wade, si de seful statului francez, Jacques Chirac, pentru evolutia lor la Cupa Mondiala. "Sint foarte mindru de fotbalistii nostri, care au reprezentat cu succes Senegalul la Cupa Mondiala. Trebuie sa subliniez cresterea valorica a acestei echipe ce a ajuns pina in sferturile de finala ale competitiei, desi nimeni nu se astepta la o asemenea performanta. Ii vom primi acasa pe jucatori asa cum se cuvine, pentru ca au onorat Africa la aceasta editie a Cupei Mondiale", a declarat presedintele senegalez. Si presedintele Frantei i-a felicitat pe fotbalisti, intr-un mesaj transmis omologului sau din Senegal.
Statui pentru Beckham, Owen si Eriksson
Primarul orasului japonez Tsuna, Wasaburo Kashiwagi, unde reprezentativa Angliei a fost cazata timp de aproape o luna in timpul Cupei Mondiale, doreste sa le ridice statui jucatorilor David Beckham si Michael Owen, precum si antrenorului Sven-Goran Eriksson, pentru a promova astfel stadionul din localitate. "Doresc sa amplasez aceste statui pentru a promova stadionul local, care a fost apreciat de englezi. Modul in care echipa Angliei a evoluat a fascinat intregul oras. Aceasta localitate a fost cunoscuta, datorita jucatorilor englezi, de toata lumea", a declarat Kashiwagi agentiei de presa Jijipres. Numele stadionului din Tsuna, oras situat pe o insula la 500 de kilometri sud-vest de Tokyo, ar putea fi schimbat din "Tsuna" in "Terenul de fotbal al Angliei".

Comentarii