Unirea Urziceni a inceput treaba

Subtitlu

luni, 09 iunie 2008, 22:54
2 MIN
 Unirea Urziceni a inceput treaba

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, ieri, ca doreste ca echipa sa sa reuseasca o clasare mai buna in sezonul viitor al Ligii I, desi sustine ca acest lucru va fi foarte greu de realizat. "Incepem pregatirile cu gindul de a face un sezon mult mai bun decit precedentul. Vreau sa fim de la an la an mai buni, desi va fi greu sa terminam mai sus de locul cinci, deoarece primele patru locuri sunt ocupate. Cu toate acestea, asta e obiectivul nostru: trebuie sa fim mai buni! Pentru a realiza acest lucru avem nevoie de jucatori buni, ne aflam in negocieri pentru a mai aduce fotbalisti, dar e greu sa cumperi din Romania deoarece preturile sunt mari", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul ialomitenilor a explicat de ce gruparea alb-albastra s-a despartit de Bogdan Stelea: "El doreste sa mai joace un an sau doi, dar din punctul meu de vedere altcineva e titularul postului: Giedrius Arlauskis. Am foarte mare incredere in el. Chiar daca vom juca cu Brasovul in prima etapa, nu ma tem de Stelea, ci de toata echipa lor".

Managerul Unirii, Mihai Stoica, nu a uitat de problemele de arbitraj cu care echipa sa s-a confruntat in sezonul precedent al Ligii I: "Puteam sa avem o campioana mult mai aproape de Bucuresti, dar s-au ridicat ziduri prea mari. Sper ca Unirea sa fie formatia care va reusi sa produca surpriza in Liga I. Certe este ca toata lumea isi va lua masuri contra noastra. Nu cred ca va fi un campionat mai murdar sau mai curat, va fi o editie disputata. Nu cred ca CFR va aduna puncte in Liga Campionilor".

Referitor la sansele lui CFR Cluj de a avea prestatii bune in grupele Ligii Campionilor, Dan Petrescu s-a aratat mai optimist decit Mihai Stoica: "Eu cred in sansa mea si a Romaniei, si la fel se intimpla si in cazul clujenilor. Daca vor intilni pe Real Madrid, Arsenal sau Barcelona nu vor avea sanse, dar daca vor evolua cu alte echipe cu care s-a intilnit si Steaua, cred ca pot aduna puncte".

Comentarii