“Putem bate Petrolul !”

joi, 28 februarie 2013, 21:38
3 MIN
 “Putem bate Petrolul !”

Antrenorul CSMS, Liviu Ciobotariu, anunta ca nu va merge in vizita la Ploiesti. Claudiu Tudor si-a avertizat finul, petrolistul Marinescu, ca echipa din Copou nu va pierde meciul din etapa a XXI-a a Ligii I de fotbal

 

 

 

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa la care au participat antrenorul principal, Liviu Ciobotariu si jucatorii Ciprian Milea si Claudiu Tudor. In ciuda programului dificil pe care echipa il are in etapele urmatoare, tehnicianul a etalat un tonus optimist: “Avem un calup de trei meciuri foarte grele, in care intalnim echipe care se bat pentru ocuparea unui loc de cupa europeana. Primul joc este duminica, cu Petrolul, o echipa cu moral bun dupa victoria de la Galati. La noi, jucatorii au trecut peste esecul cu Rapid, asa ca ne batem la Ploiesti pentru un rezultat pozitiv. In aceasta saptamana, am simtit la antrenamente ca putem obtine acest lucru. De aceea, chiar daca intalnim un adversar bun, nu mergem in vizita acolo. Eu cunosc foarte bine orasul!”. Ciobotariu a anuntat ca nu va schimba sistemul de joc folosit cu Rapid. “Eu am fost multumit de jocul practicat cu Rapid. De aceea, nu vom face modificari de sistem, doar vom adapta sistemul pentru caracterul jocului” a spus antrenorul, care a mai precizat ca, in afara problemelor de lot stiute, accidentarile lui Petrovic si Mitic si suspendarea lui Straton, au mai aparut necazuri legate de starea de sanatate a lui Avramia, care are insa sanse de a se recupera pana duminica.

Cel mai optimist dintre cei prezenti la intalnirea cu reprezentantii mass-media a fost Ciprian Milea care crede ca Iasul se poate impune la Ploiesti. “Regretam ce s-a intamplat cu Rapid,  insa a trecut. Speram sa facem mai multe la Ploiesti. suntem increzatori, iar eu cred chiar ca putem bate duminica” a declarat jucatorul care a facut o trimitere si la scurta perioada in care a fost “lup galben”: “Din lotul care era cand am jucat eu la Petrolul a mai ramas doar Bornescu. Pe mine nu ma leaga multe de Ploiesti, am stat doar un tur, nu a fost o perioada grozava. Inainte de meciul cu Otelul, o alta echipa la care am jucat, am spus ca sunt optimist si ne-a iesit, sper sa ne iasa si acum”.

Crescut la Petrolul, Claudiu Tudor a spus ca duminica va lasa sentimentele la o parte si va da totul pentru CSMS, daca va fi folosit. “Trebuie sa recunosc ca e un meci special pentru mine. Am crescut acolo, am debutat in Liga I acolo, am sentimente fata de Petrolul. Totusi, voi da totul pentru Iasi si sunt convins ca nu pierdem duminica. Am jucat de patru ori contra Petrolului si nu am pierdut niciodata. I-am spus si lui Marinescu, finul meu, acest lucru” a mentionat mijlocasul iesenilor, care se asteapta la o primire rece din partea suporterilor ploiesteni: “Ultima data cand am jucat contra Petrolului am ajuns acasa cu duba Politiei. Mi-a fost injurata familia, asta este. Eu trebuie sa-mi fac in teren datoria, indiferent de trecut, de sentimente”.

Ciobotariu, care a spus ca pentru Tudor ar trebui sa fie o motivatie in plus faptul ca joaca impotriva Petrolului, a mai precizat ca echipa pe care o pregateste va pleca inca de vineri spre Ploiesti, dupa antrenamentul de dimineata si ca va reveni in Iasi imediat dupa partida.

 

Comentarii