Andi Vasluianu joacă în comedia „Taximetrişti” rolul unui realizator de talk-show: „E viaţa sub lupă”

marți, 10 ianuarie 2023, 14:15
2 MIN
 Andi Vasluianu joacă în comedia „Taximetrişti” rolul unui realizator de talk-show: „E viaţa sub lupă”

Andi Vasluianu îl interpretează pe Mircea în comedia "Taximetrişti", care va rula în cinematografe din 20 ianuarie. Actorul spune pentru News.ro că a avut experienţe plăcute cu taximetriştii din Bucureşti, nu-i place să judece oamenii, dar a povestit cu umor că fiind confundat cu Dragoş Bucur a fost nevoit să inventeze lucruri despre "Visuri la cheie".

Despre rolul lui Mircea, pentru care Andi Vasluianu s-a pregătit urmărind mai multe show-uri TV şi, în special, realizatorii acestora, acesta spune „E deştept, foarte bun în meseria lui, celebru, infatuat, arogant şi îngrozitor de enervant”. „Are umor şi surprinde destul de multe detalii ale oamenilor care se perindă prin viaţa celor doi taximetrişti. Nu cred că există un profil al taximetristului din Capitală, cred că există oameni şi întâmplări”. 

"Taximetrişti", comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, care invită spectatorii în viaţa de noapte a Bucureştiului prin intermediul a doi prieteni taximetrişti şi a clienţilor lor, îi aduce împreună pe acelaşi generic pe Monica Bîrlădeanu şi Andi Vasluianu după 10 ani de la lansarea "Despre oameni şi melci". Informaţiile despre biletele puse deja în vânzare sunt disponibile pe site-ul taximetristi.film.

Adaptare după piesa de teatru cu acelaşi nume, cu un scenariu scris de Bogdan Theodor Olteanu şi Adrian Nicolae, "Taximetrişti" îi are ca protagonişti pe Lică (Alex Ion) şi Liviu (Rolando Matsangos), doi taximetrişti care în cursul unei singure nopţi întâlnesc personaje şi situaţii care le dau viaţa peste cap. Printre aceştia se regăsesc Anişoara (Monica Bîrlădeanu), prima clientă a lui Liviu, agitată şi misterioasă, aflată în urmărirea unei maşini, dar şi Mircea (Andi Vasluianu), gazda unei emisiuni de noapte, un tip sătul de părerile altora, dar bine intenţionat.

Cititi mai multe pe news.ro

 

 

Comentarii