Andreea Marin, relație secretă de dragoste cu soțul Deliei Matache

marți, 25 mai 2021, 10:37
1 MIN
 Andreea Marin, relație secretă de dragoste cu soțul Deliei Matache

La 46 de ani, Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele tânărului diplomat, Adrian Brâncoveanu, care este cu zece ani mai tânăr decât ea. Însă înainte de el, Zâna Surprizelor se poate bucura cu un palmares impresionant de bărbați celebri și bogați.

Printre aceștia se numără și Răzvan Munteanu, actualul soț al Deliei. Andreea Marina a avut o relație secretă cu acesta în anul 2004. Cei doi au evitat să se expună public, iar despre povestea de iubire s-a aflat destul de târziu. De altfel, vedeta și-a dorit mereu discreție în viața personală, însă fiind persoană publică nu s-ar putea spune că i s-a îndeplinit această dorință.

Ce a spus Delia când a aflat despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin

Delia Matache a aflat și ea despre relația dintre Andreea Marin și Răzvan Munteanu, dar a spus că nu o interesează, mai ales că cei doi au fost împreună înainte să o cunoască pe ea.„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, spunea Delia pentru Revista Star, în urmă cu mai mult timp.

Mai mult, pe voxbiz

Comentarii