Arestarea starului lui Manchester United a stârnit emoţii aprinse printre englezi

vineri, 21 august 2020, 21:39
1 MIN
 Arestarea starului lui Manchester United a stârnit emoţii aprinse printre englezi

Harry Maguire (27 de ani), căpitanul lui Manchester United, a fost arestat în Grecia, după o bătaie cu câţiva turişti englezi în faţa unui bar din insula Mykonos, la primele ore ale dimineţii de joi. Potrivit presei britanice, şocată de incidentul din Grecia, apărătorul de 87 de milioane de euro a lovit un poliţist care încerca să-l încătuşeze, apoi a vrut să îi mituiască pe ofiţerii de la secţie.

Poliţia din Grecia a confirmat că Maguire ”a fost abuziv verbal, după care l-a lovit pe ofiţer”. Între timp, fotbalistul a fost transferat în insula Syros, alături de ceilalţi doi bărbaţi britanici arestaţi, în vârstă de 28, respectiv 29 de ani. BBC scrie că poliţia elenă l-a trimis deja în instanţă pe Harry Maguire.

"Violenţă împotriva forţelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte şi tentativă de dare de mită faţă de un angajat" sunt acuzaţiile care i se aduc jucătorului lui United.

Avocatul lui Maguire, Constantine Darivas, spune că sportivul este ”într-o formă excelentă” şi că totul este OK cu el. De asemenea, fundaşul neagă acuzaţiile pentru care a fost reţinut. Din câte se pare, jucătorul va petrece încă o noapte în închisoare. Pedeapsa maximă pentru dare de mită, în Grecia, este de 3 ani.

Cititi materialul integral pe digisport.ro

 

Comentarii