Atacantul Sergio Aguero scapă fără nici o pedeapsă. El a lovit un suporter

marți, 20 februarie 2018, 23:30
1 MIN
 Atacantul Sergio Aguero scapă fără nici o pedeapsă. El a lovit un suporter

Federaţia Engleză de Fotbal nu va lua nicio măsură împotriva atacantului echipei Manchester City, Sergio Aguero, care a lovit un suporter la finalul meciului cu Wigan Athletic, disputat, luni, în Cupa Angliei, informează BBC.

Atacantul argentinian a fost surprins lovind un suporter, la finalul meciului, însă fotbalistul a susţinut că a fost scuipat şi înjurat de fanul respectiv. Suporterul a încercat să-l lovească pe starul argentinian, acesta din urmă s-a ferit şi l-a lovit pe suporter înainte de a fi tras de fundaşul lui Wigan, Cheyenne Dunkley, de Mikel Arteta, dar şi de fizioterapeutul Steven Lilley. Totuşi, Aguero nu a făcut pasul în spate, a încercat să-l lovească din nou pe fanul lui Wigan, dar a fost tras din nou de Lilley.

Manchester City a avut parte de un meci de dificil pe terenul echipei din liga a treia, iar totul a început cu eliminarea lui Delph, din minutul 45+2. Will Grigg a marcat singurul gol al partidei, în minutul 79, atunci când l-a învins pe Bravo cu un şut plasat din interiorul careului.

 

Comentarii