Barcelona vrea să-l ia pe Antoine Griezmann de la Atletico Madrid

vineri, 10 mai 2019, 12:55
1 MIN
 Barcelona vrea să-l ia pe Antoine Griezmann de la Atletico Madrid

Barcelona vrea ca la anul să domine în Europa. Vrea Liga Campionilor după ani buni de secetă şi se pare că a decis să-l transfere pe Antoine Griezmann (28 de ani). Presa din Franţa a aflat că spaniolii vor să îi achite clauza de reziliere, în valoare de 120 de milioane de euro.

Fotbalistul ar fi făcut un pas important pentru materializarea transferului. Este dispus să accepte un salariu mai mic decât cel de la Atletico Madrid. Francezul a fost dorit intens pe Camp Nou şi la începutul sezonului trecut. Lucrurile se pot schimba la vară, clauza de reziliere a campionului mondial urmând să scadă de la 200 la 120 de milioane de euro, un preţ acceptabil, având în vedere piaţa actuală.

Potrivit Mundo Deportivo, Griezmann le-a transmis şefilor de pe Camp Nou că regretă decizia luată vara trecută, când a refuzat transferul în ultimul moment, dar şi că e gata să vină în vara lui 2019 alături de Leo Messi şi Luis Suarez. Iar motivul ar fi reprezentat de eliminarea lui Atletico Madrid de către Juventus Torino în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar şi ratarea titlului.

Comentarii