Bollywood: Mii de fani i-au adus un ultim omagiu unei actriţe, înainte de incinerare

miercuri, 28 februarie 2018, 17:55
2 MIN
 Bollywood: Mii de fani i-au adus un ultim omagiu unei actriţe, înainte de incinerare

Mii de fani s-au adunat pe străzile din Mumbai, miercuri, pentru a îi aduce un ultim omagiu starului bollywoodian Stridevi, înainte ca actriţa să fie incinerată la un crematoriu din acest oraş, scrie Reuters.

Poliţia a intervenit pentru a controla mulţimea care a luat cu asalt un club din Mumbai, unde a fost depus trupul neînsufleţit al artistei, pentru ca oamenii să îşi poată lua rămas bun de la ea. 

Apoi, fanii, unii dintre ei plângând, au mers în urma unui camion acoperit cu flori care a transportat trupul neînsufleţit al artistei către crematoriu.

Stridevi, care şi-a început cariera în actorie la vârsta de patru ani, a jucat în peste 300 de filme, inclusiv în clasicele "Mr India", "Chandni", "ChaalBaaz" şi "Sadma", devenind una dintre cele mai mari staruri de la Bollywood.

Trupul neînsufleţit al actriţei Sridevi Kapoor a fost trimis către India marţi, după ce a fost predat de autorităţile din Dubai celor din ţara de origine a artistei.

Actriţa indiană Sridevi Kapoor, star la Bollywood, a murit după ce s-a înecat, potrivit unui raport criminalistic, citat de BBC.

S-a spus că actriţa, în vârstă de 54 de ani, cunoscută doar ca Sridevi, ar fi murit în urma unui stop cardiac sâmbătă, în timp ce se afla la o nuntă în Dubai.

Personalităţi de la Bollywood, sportivi şi politicieni au fost şocaţi de moartea artistei.

Sridevi şi-a început cariera încă din copilărie, în sudul Indiei, şi a debutat într-un film la Bollywood la finalul anilor '70. Printre cele mai cunoscute filme ale ei se numără "Mr. India", în care interpretează o jurnalistă, şi "Chandni", în care joacă o femeie care trebuie să aleagă între doi bărbaţi care o iubesc. A mai jucat în "Lamhe" şi "Moments", în 1991.

Nu mai juca de câţiva ani, după căsătoria sa cu producătorul de film Boney Kapoor, dar a apărut în 2012 în "English Vinglish", despre o femeie între două vârste care învaţă limba engleză. Era considerată una dintre puţinele actriţe indiene capabile de mare succes la box-office fără ajutor din partea unui erou actor.

 

Comentarii