Clăparul Rami Jaffee este membru oficial al formaţiei Foo Fighters

duminică, 04 iunie 2017, 15:01
2 MIN
 Clăparul Rami Jaffee este membru oficial al formaţiei Foo Fighters

Clăparul Rami Jaffee este membru oficial al formaţiei Foo Fighters, potrivit unor declaraţii făcute de liderul trupei, Dave Grohl, într-un interviu, informează alternativenation.net.

Dave Grohl a declarat, într-un interviu acordat Beats 1 Radio, că Rami Jaffee este membru oficial al trupei Foo Fighters.

Întrebat dacă statutul clăparului este acum oficial, Grohl a răspuns: ”Rami este cu noi de 14 ani şi ceva. Este o parte importante a trupei noastre. Este minunat. Dacă ai petrecut vreodată timp cu el, este cel mai drăguţ om din lume. Este unul dintre cei mai talentaţi oameni pe care îi cunosc”.

În plus, la aceeaşi emisiunea, el a vorbit despre supergrupul Them Crooked Vultures, format de John Paul Jones (Led Zeppelin) împreună cu Josh Homme (Queens of The Stone Age).

„Vorbim despre reunire”, a spus Grohl. „Când şi când, stai singur noaptea şi bei o sticlă de vin şi te uiţi la înregistrări live cu Them Crooked Vultures pe YouTube, te gândeşti «am fost atât de buni», apoi, a doua zi, dai mesaje: «mi-e dor de tine, omule!»”.

Foo Fighters a fost înfiinţată în oraşul Seattle, în 1994. Formaţia a fost creată de Dave Grohl, toboşarul trupei Nirvana, după destrămarea acestui grup grunge, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain. Grupul Foo Fighters, recompensat cu 11 premii Grammy, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent dintre ele, „Sonic Highways”, a apărut pe piaţă în 2014. Trupa este formată din Dave Grohl (voce, chitară), Taylor Hawkins (tobe), Nate Mendel (bas), Chris Shiflett (chitară), Pat Smear (chitară) şi Rami Jaffee (clape).

Comentarii