Concurs naţional de eseuri în limba engleză dedicat tuturor elevilor

miercuri, 09 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Concurs naţional de eseuri în limba engleză dedicat tuturor elevilor

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie organizează, pentru cel de-al 11-lea an consecutiv Shakespeare School Essay Competition, unul dintre cele mai importante concursuri naţionale de eseuri în Limba engleză organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. 

Competiţia este dedicată elevilor din întreaga ţară cu vârsta cuprinsă între 11 şi 19 ani, existând două categorii de vârstă, 11-14 ani şi 15-19 ani, participarea fiind gratuită. Tema din acest an a concursului este „A World with NO Rules” (O lume fără reguli), elevii având posibilitatea să se înscrie în competiţie realizând un eseu în limba engleză de 200 – 250 de cuvinte prin care să arate cum ar arăta lumea dacă nu ar exista reguli.

Lansarea oficială a competiţiei va avea loc pe 14 ianuarie, înscrierile în concurs a eseurilor urmând să se poată face până pe data de 31 martie. Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie a acestui an, când va avea loc anunţarea oficială a celor 30 de finalişti câştigători la cele două categorii de vârstă. Premiul cel mare pentru câştigătorul fiecărei categorii de vârstă este o excursie de o săptămână la o şcoală de vară, care se va desfăşura într-un campus universitar din Marea Britanie, urmând ca şi ceilalţi finalişti să primească diplome şi premii. 

Comentarii