Concurs naţional de gastronomie la Agronomie, azi. Jurizare făcută de chefi notorii

joi, 25 noiembrie 2021, 02:58
1 MIN
 Concurs naţional de gastronomie la Agronomie, azi. Jurizare făcută de chefi notorii

Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (USV), în parteneriat cu Liga Studenţilor Agronomi şi Veterinari şi cu Asociaţia Studenţilor Veterinari din Iaşi organizează Concursul Studenţesc „Tradiţie şi inovaţie în arta gastronomică”.

Concursul va avea loc astăzi, 25 noiembrie, în intervalul 11.00 – 15.00 la USV Iaşi, în sediul „Tehnologia prelucrării produselor agricole”. Pe lângă studenţii USV, în această ediţie a concursului s-au înscris peste 40 de tineri de la alte instituţii de învăţământ, de la Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava, din Iaşi de la Colegiul „Virgil Madgearu”, Colegiul Agricol şi Industrie Alimentară „Vasile Adamachi”, Liceul Tehnologic Economic de Turism, Liceul Tehnologic „Mihail Kogălniceanu” Miroslava, dar şi de la Liceul Tehnologic Economic din Paşcani şi de la Liceul Tehnologic Hârlău.

Echipele care participă vor fi alcătuite din câte doi membri, iar evenimentul se va încheia cu o gală de premiere a celor mai bune iniţiative în domeniul gastronomic. Organizatorii spun că jurizarea va fi făcută de chefi cu „notorietate naţională şi internaţională”.

Comentarii