Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei: „Pentru ele există Dumnezeu și eu”

miercuri, 20 ianuarie 2021, 12:31
2 MIN
 Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei: „Pentru ele există Dumnezeu și eu”

Fostul lider al "spartanilor" are 9 copii cu 4 femei şi a acceptat să vorbească despre viaţa personală. Întrebat dacă le-a cumpărat tăcerea fostelor sale soţii, Cristi Borcea a răspuns scurt şi la obiect.

"Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea.

Omul de afaceri a dezvăluit că singura femeie în care are încredere este mama sa şi că a trecut totul pe numele copiilor.

"Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele copiilor. Toți ceilalți copii au case, apartemante, cele mai bune condiții, dar femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!”, a mai spus dinamovistul.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii