Dan Petrescu stă patru etape

joi, 12 septembrie 2019, 01:43
2 MIN
 Dan Petrescu stă patru etape

Păun şi Vâtcă au fost suspendaţi pentru trei meciuri *deciziile luate în urma incidentelor de la Giurgiu nu sunt definitive

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru patru etape de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribune la meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-3, din 31 august. Petrescu a primit două sancţiuni, una pentru două etape şi penalitate sportivă de 2.300 lei şi alta de patru etape şi 6.500 de lei. Conform regulamentului tehnicianului i s-a aplicat sancţiunea cea mai gravă. Jucătorul Adrian Păun de la CFR a fost suspendat pentru trei etape şi amendat cu 6.000 lei. Tot trei etape a primit suspendare şi portarul Cosmin Vâtcă, însă el a fost sancţionat financiar doar cu 5.000 lei. Ioan Ivaşcu, secretar general al CFR a fost suspendat pe două luni şi amendă de 13.600 lei. Şi Camora a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei. Clubul organizator, Astra Giurgiu, a primit un avertisment şi o amendă de 5.000 lei. Sancţiunile pot fi atacate în recurs.

Astra Giurgiu a învins, la 31 august, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă. La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovic a egalat pentru Astra în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri. Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu. Camora a trântit în mod ostentativ o sticlă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.În minutul 62, Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovic. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor.

 

Comentarii