De Business

Punem punctul pe știi

Daniel Dăianu vine la Iaşi să discute despre starea economiei româneşti

marți, 11 iunie 2019, 07:02
1 MIN
 Daniel Dăianu vine la Iaşi să discute despre starea economiei româneşti

Ieşenii interesaţi de starea economiei româneşti, atât în context regional şi naţional, dar şi global, au ocazia să participe la un dialog deschis cu Daniel Dăianu, membru al Consiliului de Administraţie al BNR şi membru al Academiei Române. 

Discuţiile vor avea loc miercuri, pe data de 12 iunie, de la ora 15.00, la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerţ în parteneriat cu Banca Naţională Română, urmând ca în cadrul întâlnirii de miercuri să fie aduse în discuţie şi condiţiile şi impactul privind aderarea ţării noastre la Zona Euro.  

„Avem promisiunea unui dialog deschis cu domnul Dăianu şi, în acest sens, îi invităm la dezbatere pe toţi cei interesaţi de subiect, în primul rând pe antreprenori şi specialişti din cadrul companiilor ieşene, dar nu numai. În mod cert, nu va fi o discuţie pur tehnică, în vocabular strict bancar, ci o discuţie în care toată lumea are posibilitatea să-şi exprime dilemele, să pună întrebări şi să obţină răspunsuri de la reputatul economist, prin prisma expertizei în domeniu, precum şi a poziţiei de membru în CA al BNR”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.  Participarea la eveniment este gratuită, pe bază de confirmare prealabilă, în limita locurilor disponibile. Cei care doresc să îşi confirme participarea o pot face de pe site-ul Camerei de Comerţ Iaşi. 

Comentarii