De luni, porţi deschise pentru elevi la Politehnică

sâmbătă, 07 mai 2022, 01:50
2 MIN
 De luni, porţi deschise pentru elevi la Politehnică

Universitatea Tehnică reia evenimentul „OpenDays@TUIASI” – Porţi deschise la TUIASI, după ce, în perioada pandemiei, activităţile „faţă în faţă” destinate elevilor de liceu din ani terminali, viitori studenţi, au fost întrerupte. 

Astfel, în perioada 9 – 20 mai, porţile Politehnicii ieşene se vor redeschide cu diferite conferinţe şi tururi destinate tinerilor, care vor putea descoperi astfel ce înseamnă să fii student la TUIASI. Manifestările vor începe online, iar în weekend-ul 14-15 mai, în faţa Rectoratului TUIASI – Corpul R, vor fi amenajate mai multe spaţii care pot fi vizitate de elevi. Vor fi prezentate cele mai importante informaţii despre cele 11 facultăţi ale Politehnicii, posibilităţile de angajare după terminarea studenţiei, dar şi care sunt cele mai interesante experimente care pot fi realizate în laboratoarele TUIASI.

De asemenea, vor fi organizate concursuri pentru elevi şi vor putea vorbi cu membrii organizaţiilor studenţeşti pentru a putea afla ce înseamnă să fii student. „Ediţia online se va derula pe platforma Webex, cu transmitere live pe pagina de Facebook a TUIASI, şi va debuta luni, 9 mai, începând cu ora 16.00, cu cele mai recente informaţii despre admiterea 2022 la Politehnica ieşeană. Va continua până pe 20 mai cu prezentări ale facultăţilor TUIASI, ale prorectoratelor universităţii, Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti, Centrului pentru Studii Universitare de Doctorat, Asociaţiei studenţeşti BEST sau Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic”, au precizat reprezentanţii TUIASI.

Accesul la evenimentul online se realizează folosind datele de conectare de la fiecare sesiune. Prezentările vor putea fi urmărite live şi pe pagina de Facebook a TUIASI, iar informaţii detaliate despre fiecare eveniment pot fi aflate pe opendays.tuiasi.ro, fiind realizată toodată şi o broşură pentru acest eveniment, cu o hartă a campusului universitar şi a celui studenţesc.

 

 

Comentarii