Advertorial

Ești studentă? Lucky Studio te invită la facultatea de făcut bani (P)

miercuri, 19 octombrie 2022, 01:50
3 MIN

Intrarea la facultatea e o mare oportunitate pentru tine. Te pregătești pentru o viitoare carieră sau înveți lucruri care pur și simplu îți plac. Felicitările noastre pentru drumul ales. Iașiul este însă un oraș scump și costurile cu care te confrunți pot deveni o problemă.

Lucky Studio îți oferă un alt fel de educație financiară. Îți dăm șansa de a învăța cum să câștigi bine din videochat în Iași. Poate îți sună amuzant, dar chiar descoperi cum să faci mii de euro pe lună la studioul Nr. 1 de videochat din oraș.

Te învățăm totul despre videochat în Iași

14 trainere foarte bine pregătite îți explică totul despre domeniul ăsta. O luăm pas cu pas, ca să asimilezi toate secretele și detaliile tehnice, ca model. Înțelegi cum funcționează un site de videochat și cum să abordezi membrii lor online.

Pe măsură ce înveți lucrurile astea, obții încasări tot mai mari. Ajungi la 2.000 de euro lunar după aproximativ 10 săptămâni și apoi e din ce în ce mai bine. Beneficiezi în perioada asta de comisionul excepțional de 70%, care te ajută foarte mult.

Totodată, îți acordăm machiaj zilnic gratuit și lecții de engleză, tot gratuite. Cursurile astea îți vor fi de folos și ca să faci bani, dar și la facultate, unde ești tu studentă. Prin urmare, câștigi pe toate planurile.

O să ai destul timp și pentru câștiguri personale și pentru studiatul clasic, la universitate. Aici ai un program super-flexibil și poți să te adaptezi ușor la cursuri și seminarii. Multe alte modele din studio fac la fel: câștigă bani când au program mai lejer la universitate și se concentrează pe studiu când se apropie sesiunile.

E o oportunitate extraordinară pentru tine. Ai ocazia să ajungi la 3-4.000 de euro încasări relativ ușor. Cu banii ăștia îți permiți să trăiești fără vreo grijă. Uiți de prețuri și cheltuieli pentru că îți permiți orice.

Profită de avantajele Lucky Studio

Dacă ai nevoie să plătești anii de școlarizare, o faci simplu, fără să te preocupe sumele. Totodată, ai oportunitatea să stai 2 luni gratuit la cazarea noastră, în condiții net superioare față de cămin. În caz că vrei să locuiești în continuare la noi, rezolvăm asta în condiții financiare avantajoase pentru tine.

Totul depinde de seriozitatea ta. Dacă ești serioasă, poți să mergi și la universitate și la „facultatea de bani” Lucky Studio. Așa devii o student cu foarte mulți bani și te bucuri din plin de anii ăștia frumoși.

Sună bine pentru tine? Suntem sigure că da. Multe alte studente învață să facă bani la noi și le merge bine. Mai ales că suntem un studio 100% feminin și avem o atmosferă relaxată. Te susținem constant, te ascultăm, suntem înțelegătoare și ne dorim să fii cât mai relaxată aici.

Hai să facem primul pas și să ne auzim la telefon! Sună-ne chiar acum! Stabilim o întâlnire la studio și ne cunoaștem. Îți arătăm cât de frumos e studioul, ce simpatică e echipa. Dacă ne convingem că și tu ești serioasă, atunci te considerăm admisă la Lucky Studio. O zi minunată ca tine îți dorim!

Contact Lucky Studio videochat Iași

Telefon: 0742 286 286

Comentarii