(FOTO) Iași: 29 de camere de cămin transformate complet de studenți au fost înscrise în concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

COMUNICAT DE PRESA

(FOTO) Iași: 29 de camere de cămin transformate complet de studenți au fost înscrise în concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”

GALERIE
cea mai tare camera din Tudor (1)cea mai tare camera din Tudor (1)cea mai tare camera din Tudor (2)cea mai tare camera din Tudor (2)cea mai tare camera din Tudor (3)cea mai tare camera din Tudor (3)cea mai tare camera din Tudor (4)cea mai tare camera din Tudor (5)cea mai tare camera din Tudor (6)cea mai tare camera din Tudor (7)cea mai tare camera din Tudor (8)cea mai tare camera din Tudor (9)
 • cea mai tare camera din Tudor (1)
 • cea mai tare camera din Tudor (1)
 • cea mai tare camera din Tudor (2)
 • cea mai tare camera din Tudor (2)
 • cea mai tare camera din Tudor (3)
 • cea mai tare camera din Tudor (3)
 • cea mai tare camera din Tudor (4)
 • cea mai tare camera din Tudor (5)
 • cea mai tare camera din Tudor (6)
 • cea mai tare camera din Tudor (7)
 • cea mai tare camera din Tudor (8)
 • cea mai tare camera din Tudor (9)
- +

Concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”, organizat de Direcția Servicii Studențești (DSS) de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și aflat la a treia ediție, a stârnit un interes foarte mare în rândul studenților, fiind înscrise în competiție 29 de camere special amenajate de cei 63 studenți care locuiesc în ele.

După o primă evaluare a juriului, toate camerele arată că studenții au dat dovadă de creativitate în amenajare, observându-se ingeniozitate în folosirea fiecărui metru pătrat într-un mod util și pasiune pentru a crea un mediu de lucru și de odihnă original. Însă cât timp juriul va delibera și va analiza în detaliu fiecare cameră în parte, studenții au posibilitatea să își ajute colegii, să îi susțină și să voteze care dintre camere le-a plăcut cel mai mult prin „like” pe facebook până marți, 19 noiembrie.

Cei care vor avea „cea mai tare cameră” din campus vor primi cazare gratuită până la finalul anului universitar, iar cei care beneficiază deja de această gratuitate vor primi vouchere ce vor putea fi folosite la Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu”.

„Concursul a evoluat mult față de edițiile anterioare mai ales prin faptul că studenții participanți sunt din ce în ce mai creativi în amenajarea camerei de cămin. Chiar dacă are și neajunsuri, viața la cămin are frumusețea și farmecul ei. Este evident că nu e ușor să ai o cameră «la patru ace», dar cu implicare și efort cei 63 de studenți și-au amenajat superb camerele în care locuiesc. Acest lucru arată că «Tudorul» este un campus viu în care studenții își pun în aplicare idei foarte îndrăznețe și faine cu toate că resursele financiare sunt limitate”, a declarat ing. Bogdan Budeanu, directorul Direcției Servicii Studențești.

În această perioadă, un juriu format din studenți și reprezentanți ai TUIASI va evalua camerele de cămin intrate în competiție. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 20 – 22 noiembrie 2019.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.