Francezii n-au scăpat de coşmar

vineri, 21 noiembrie 2014, 02:43
2 MIN
 Francezii n-au scăpat de coşmar

Roger Federer va juca în finala Cupei Davis şi îl va întâlni astăzi pe Gaël Monfils

 
Tenismanul elveţian Roger Federer îl va întâlni pe francezul Gaël Monfils, în cel de-al doilea meci de simplu, de iwri, din finala Cupei Davis, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuată la Villeneuve-d’Ascq. În primul meci de simplu, care va începe la ora 15.00, se vor întâlni francezul Jo-Wilfried Tsonga şi elveţianul Stanislas Wawrinka. Sâmbătă, de la ora 16.30, va avea loc meciul de dublu în care se vor întâlni perechea franceză Richard Gasquet/Julien Benneteau şi cuplul elveţian Marco Chiudinelli/Michael Lammer. Duminică, începând cu ora 14.00, se vor disputa ultimele două meciuri de simplu: Jo-Wilfried Tsonga – Roger Federer şi Gael Monfils – Stanislas Wawrinka. Deşi a fost inclus la tragerea la sorţi pentru meciurile de simplu, prezenţa lui Roger Federer pe teren nu era sigură, după ce elveţianul a acuzat dureri la spate şi s-a retras înaintea finalei de la Turneul Campionilor de la Londra, de săptămâna trecută.
În cursul serii, principala problemă a Elveţiei s-a rezolvat. Roger Federer a anunţat că este apt de joc: "Evident, dacă intru pe teren înseamnă că pot să joc. Asta contează cel mai mult. Mă bucur că voi putea să evoluez mâine. Voi încerca. Categoric abia aştept să joc împotriva lui Gaël Monfils. Este un sportiv foarte bun şi îmi place când îl am ca adversar. Lucrurile au mers foarte bine pentru mine în ultima săptămână. A fost o săptămână dificilă, dar sunt mulţumit de situaţia în care mă aflu acum", a spus Federer.
Finala Cupei Davis, dintre formaţiile Franţei şi Elveţiei, se va disputa de vineri până duminică la Villeneuve d’Ascq, o localitate de lângă Lille.
 
 

Comentarii