De Sănătate

Punem punctul pe știi

Advertorial

Imbracaminte speciala pentru lucratorii din domeniul sanitar de la sanito.ro (P)

joi, 04 noiembrie 2021, 10:54
3 MIN
 Imbracaminte speciala pentru lucratorii din domeniul sanitar de la sanito.ro (P)

Medicii, asistentele si profesionistii din domeniul sanatatii fac tot posibilul pentru a proteja pacientii. Dar pe ei cine ii protejeaza? In special in ultimii doi ani, de cand aparut acest virus care ne-a ingenuncheat pe toti, lucratorii din domeniul sanitar au devenit adevaratii protagonisti in lupta impotriva virusului. Nevoia de protectie a devenit si mai mare, tinand cont de contagiozitatea prezenta, in special in spitale. Totusi, nu trebuie sa uitam ca, chiar si in vremuri normale, medicii, asistentele si alti profesionisti din domeniul sanatatii sunt in primul rand angajati. Ca atare, au dreptul si datoria de a se proteja de orice riscuri care pot aparea din desfasurarea activitatii lor, la fel ca in multe alte domenii ce presupun un risc. Cum fac asta? Desigur, cu hainele de lucru potrivite. Hainele de lucru potrivite sunt tot ceea ce poate exista pentru un lucrator in domeniul sanitar, de la manusi de unica folosinta si pana la combinezoane protectie.

Zilnic medicii, asistentele, tehnicienii de laborator si personalul auxiliar intra in contact cu factori periculosi, pe langa acest virus, care le pot ameninta grav sanatatea. Astfel, personalul medical mai poate fi expus si la radiatii, medicamente, dezinfectanti, materiale biologice.

Personalul medical trebuie sa  aiba la dispozitie tot materialul necesar pentru a-si indeplini atributiile in conditii de maxim confort si siguranta, atat prin utilizarea echipamentului de protectie, cat si a dispozitivelor medicale: incaltaminte speciala si acoperitori de pantofi, manusi si masti de unica folosinta sterile pentru a proteja persoana care le poarta, halate si asa mai departe. Aceste dispozitive si echipamente au, mai presus de toate, functia de a proteja pacientul de riscurile care decurg din contactul apropiat cu personalul medical care il ingrijeste.

Medicii, asistentele si infirmieri au echipamente bine puse la punct, dar si distincte. Totusi, de cand aceasta pandemie a aparut, personalul medical este obligat sa poarte un echipament de protectie mult mai bine structurat, care sa il protejeze mult mai eficient si sa ii protejeze si pe pacienti.

De exemplu, daca intr-o sectie unde nu sunt ingrijiti pacienti infectati, pot fi purtate masti chirurgicale simple, in saloanele pentru pacienti infectati sunt alte reguli. Diferenta dintre mastile chirurgicale simple si mastile echipate cu filtre este mai mult decat evidenta si reglementata de anumite standarde de referinta. Cei care lucreaza in aceste sectoare, trebuie sa poarte halate speciale, Acoperitori cap, Acoperitor par, masti FFP2 si FFP3, viziere, manusi, acoperitori pentru incaltaminte sau, in contactul cel mai direct, combinezoane complete.

Pentru a face fata situatiei de urgenta, magazinul online sanito.ro a raspuns cerereii de astfel de dispozitive si echipamente medicale cu promptitudine, identificand si selectand un numar de produse ce corespund cerintelor actualei situatii. Pe site pot fi gasite toate produsele necesare pentru protectia corpului personalului in timpul programului de lucru in spital sau intr-o clinica. Nu trebuie sa mai subliniem faptul ca si in institutiile private, chiar daca medicii si asistentele nu se ocupa de ingrijirea persoanelor infectate, dispozitivele si echipamentul de protectie nu trebuie sa lipseasca.

Toate produsele de acest tip de la sanito.ro sunt realizate din fibre speciale inovatoare, garanteaza un efect de bariera eficient impotriva riscului de contact cu stropi de agenti lichizi chimici, biologici si infectiosi si sunt extrem de rezistente.

Magazinul online sanito.ro are o experienta dovedita de multi ani in comercializarea acestor dispozitive si echipamente, precum si in comercializarea produselor pentru spalare si dezinfectare, sterilizare, intretinere si asa mai departe. Aici veti gasi produse pentru domeniul sanitar, dar si pentru alte domenii precum cel industrial sau alimentar.

Sanito.ro este un partener solidi si de incredere pentru companiile din sectorul asistentei medicale si nu numai, oferind calitate, promptitudine si seriozitate de fiecare data.

Comentarii