Încă un test, dar cu georgienii

joi, 28 ianuarie 2016, 02:43
1 MIN
 Încă un test, dar cu georgienii

 

CSMS Iaşi joacă astăzi, de la ora 17:00, în Antalya cu  Chikhura Sachkhere

  

 
 
Aflată în cantonament în Antalya, CSMS Iaşi dispută astăzi al treilea meci de verificare al anului. De la ora 17, echipa ieşeană va primi replica FC Chikhura Sachkhere, grupare care, la sfârşitul turului, se clasează pe locul VI în Umaglesi Liga, primul eşalon al Georgiei, care conţine 16 echipe. Adversarul de astăzi al CSMS a evoluat anul trecut în Europa League, fiind eliminat în turul trei preliminar al competiţiei de Neftchi Baku (Azerbaijan), după 0-0 şi 2-3. Confruntarea se va derula pe unul dintre terenurile care deservesc hotelul la care gruparea din Copou e cazată, Mardan Sport.
La partida de azi, antrenorul CSMS, Nicolo Napoli, va avea la dispoziţie întregul lot, toţi jucătorii lucrând la intensitate normală.

Reamintim, în Turcia, unde s-a ajuns pe 18 februarie, Iaşul a disputat alte două partide amicale, încheiate cu următoarele rezultate: 1-0 (0-0) cu Soproni (Ungaria II) şi 0-1 (0-1) cu Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria I). Până la finalul stagiului de pregătire centralizat, formaţia pregătită de Nicolo Napoli mai are programate încă trei teste, cu Zbrojovka Brno (Cehia I), pe 31 ianuarie, Bohemians Praga (Cehia I), pe 2 februarie, şi Vozdovac (Serbia I), pe 5 februarie. Revenirea în ţară a ieşenilor este prevăzută a avea loc pe 7 februarie. 

Comentarii