Irina Begu e în turul II la Roland Garros. Meci spectaculos cu un început prost

luni, 23 mai 2016, 19:04
4 MIN
 Irina Begu e în turul II la Roland Garros. Meci spectaculos cu un început prost

Irina Begu a încheiat meciul cu Mattek Sands cu un game alb la Roland Garros și a ajuns în turul II. 

Begu – Sands, scor 5-7, 6-1, 6-3

SETUL III

UPDATE GAME, SET, MECI, BEGU!!!!! Românca încheie meciul cu un game alb. S-a terminat 5-7, 6-1, 6-3 şi Irina e în turul 2, la Roland Garros.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 5-3. Bethanie a amânat verdictul, după un game adjudecat la 30, iar Irina va servi pentru câştigarea partidei.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 5-2. Irina e la un singur game de calificarea în turul doi.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 4-2. Sportiva din Statele United îşi face lejer serviciu şi rămâne în meci.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 4-1. Irina se impune pe propriul serviciu, la 15, şi mai face un pas spre accederea în turul secund de la Roland Garros.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 3-1. Bethanie salvează o minge de break, înainte de a-şi adjudeca primul game al setului decisiv.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 3-0. Irina salvează o minge de break şi confirmă break-ul precedent.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 2-0. Românca se distanţează în setul decisiv după ce a câştigat pe serviciul americancei

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1, 1-0. Irina s-a impus după cinci minute în primul game al setului decisiv

SETUL II

UPDATE Begu – Sands 5-7, 6-1. Irina şi-a revenit rapid după ce şi-a pierdut serviciul şi a făcut şi ea un break, cu ajutorul căruia a trimis meciul în prelungiri.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 5-1. Irina a ratat şansa să încheie setul la zero şi a pierdut game-ul la 15, pe propriul serviciu.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 5-0. Irina va servi pentru câştigarea setului secund, după ce a reuşit un nou break, într-un game în care a salvat o minge de joc.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 4-0. Continuă marşul Irinei spre câştigarea setului secund. S-a impus la 15 şi e la doar două game-uri de actul decisiv.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 3-0. Irina a făcut un nou break, după un game foarte echilibrat, în care Irina a salvat trei mingi de joc.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 2-0. Românca a confirmat break-ul şi s-a distanţat pe tabelă, după un game consistent pe propriul serviciu, adjudecat la 0.

UPDATE Begu – Sands 5-7, 1-0. Irina începe perfect actul secund şi face primul break al ei în acestui meci, câştigând la 30.

SETUL I

UPDATE Begu – Sands 5-7. Bethanie a câştigat primul set, după ce şi-a adjudecat patru puncte consecutive pe serviciul Irinei Begu. A fost singurul break al primului set.

UPDATE Begu – Sands 5-6. Bethanie şi-a asigurat tie-break-ul, după un game alb, pe propriul serviciu.

UPDATE Begu – Sands 5-5. Irina a câştigat cel mai greu game pe propriul serviciu, unul în care a salvat două mingi de set.

UPDATE Begu – Sands 4-5. Acesta a fost al nouălea game consecutiv câştigat pe propriul serviciu, încheiat cu o greşeală neforţată comisă de Begu. Irina serveşte pentru a rămâne în primul set.

UPDATE Begu – Sands 4-4. Irina egalează din nou, după un game câştigat la 30.

UPDATE Begu – Sands 3-4. Cele două jucătoare merg în continuare cap la cap, chiar dacă Irina a ratat două mingi de break, după ce a condus cu 40-15.

UPDATE Begu – Sands 3-3. Irina a fost egalată la 30, dar a servit foarte bine şi şi-a procurat o minge de game, pe care a fructificat-o, după o minge trimisă afară de Sands.

UPDATE Begu – Sands 2-3. Irina a fost condusă, la primire, cu 0-30, dar a răspuns cu un retur direct câştigător. Bethanie s-a impus la 15, după două greşeli neforţate comise de româncă.

UPDATE Begu – Sands 2-2. Irina a servit primii doi aşi ai meciului şi a ajuns repede la 40-0. A urmat o greşeală neforţată a sportivei noastre, dar Sands a greşit şi ea şi game-ul s-a încheiat la 15.

UPDATE Begu – Sands 1-2. Sportiva din Statele Unite continuă să servească bine şi se impune la 30.

UPDATE Begu – Sands 1-1. Irina îşi face şi ea serviciul, după ce a fost condusă cu 0-30 şi a câştigat patru puncte consecutive. 

UPDATE Begu – Sands 0-1. Bethanie a câştigat la mare luptă primul game al meciului, după ce a salvat două mingi de break.

digisport.ro

Comentarii