Livrator dat afară pentru că se lăuda pe TikTok ca are o muncă ușoară bine plătită

miercuri, 27 iulie 2022, 14:58
2 MIN
 Livrator dat afară pentru că se lăuda pe TikTok ca are o muncă ușoară bine plătită

Tânărul de 19 ani, care se lăuda recent pe reţelele de socializare că munca de livrator este uşoară şi foarte bine plătită, a rămas fără job. Compania la care lucra l-a concediat, după ce videoclipul său s-a viralizat.

 

@olliedtutt #fyp #sainsburys ♬ original sound – ChubbyKid

Livratorul care se lăuda pe TikTok că are o muncă uşoară a fost concediat. Este vorba despre tânărul britanic în vârstă de 19 ani, care livra comenzi pentru lanţul de supermarketuri Sainsbury’s.

Ollie Tutt se afla în timpul programului de lucru în momentul în care a filmat clipul ce a devenit viral pe TikTok. Acesta povestea atunci că are o slujbă uşoară şi foarte bine plătită.

„Dacă vrei o slujbă ușoară, du-te și lucrează la Tesco, Sainsbury’s și fă livrările astea nenorocite. Este probabil cea mai ușoară slujbă pe care am avut-o vreodată, este cea mai bine plătită și au grijă de mine.

Nu fac mare lucru, doar stau pe marginea drumului și aștept să fac aceste comenzi. Toți clienții sunt al naibii de drăguți și nu am trecut prin nicio situație în care să se comporte ca niște nemernici”, povestea tânărul în clipul de pe TikTok.

Deşi se declara mulţumit de munca sa, tânărul a criticat alte posturi din cadrul companiei.

„Nu lucrați în interiorul magazinelor din supermarketuri, este o porcărie și plictisitor. Serios, dacă vreți să faceți o treabă ușoară, faceți asta”, a mai spus tânărul de 19 ani.Videoclipul lui Ollie Tutt a devenit viral şi a fost văzut atât de colegii săi, cât şi de sefi. Astfel că, la scurt timp după ce a postat filmuleţul pe internet, tânărul a fost concediat.

„Da, am fost concediat și acum sunt îngrijorat de cum îmi voi plăti chiria peste o săptămână. Nu a fost mare lucru, sunt o companie de multe milioane de dolari și nu dau nici măcar un videoclip. Da, au avut perfectă dreptate când au prezis că îmi voi pierde slujba, așa că dă-i dracului. Acum voi aplica pentru alte oferte de muncă”, a povestit tânărul într-un alt videoclip urcat pe TikTok.Între timp, Ollie Tutt a reuşit să-şi găsească un nou job, care îl va ajuta să plătească facturile, potrivit La Vanguardia.

Comentarii