Luna şi delegarea din partea UEFA pentru un ieşean: Ciprian Paraschiv

joi, 03 noiembrie 2022, 02:50
1 MIN
 Luna şi delegarea din partea UEFA pentru un ieşean: Ciprian Paraschiv

Prof.dr. Ciprian Paraschiv, care lucrează la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” din Iaşi, continuă să fie un apreciat supervizor al forului fotbalistic european, UEFA. Astăzi, fostul căpitan de echipă şi preşedinte al Politehnicii Iaşi va fi din nou observator la un meci important din cupele europene. Paraschiv va oficia la disputa din Norvegia dintre Bodo Glimt şi PSV Eindhoven, din grupa A a UEFA Europa League.

Este a şasea oară în acest sezon când ieşeanul care a fost ani buni director în cadrul Federaţiei Române de Fotbal înainte de a se întoarce acasă este trimis de UEFA să supervizeze o partidă. Paraschiv a primit, începând din iunie, câte o delegare în fiecare lună, oficiind la disputele Grecia – Cipru (Nations League), Rijeka – Djurgarden (Conference League), Lech Poznan – Diddeleng (Conference League), Marseille – Frankfurt (Youth League) şi Freiburg – Nantes (Europa League).

Ciprian Paraschiv a fost supervizor UEFA sau FIFA şi înaintea acestui sezon, ajungând acum la 21 de partide internaţionale la care a fost oficial.

Şi un alt fost preşedinte al Politehnicii, Florin Prunea, este, în ultima perioadă, o prezenţă constantă la confruntări internaţionale de înalt nivel, fostul portar al naţionalei fiind acum observator UEFA. 

Comentarii