Michael Jordan, mai bogat decât Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo la un loc

marți, 05 octombrie 2021, 12:35
1 MIN
 Michael Jordan, mai bogat decât Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo la un loc

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Michael Jordan sunt trei dintre cei mai cunoscuți sportivi de pe planetă, dar există un singur câștigător când vine vorba de avere.

Jordan, în vârstă de 58 de ani, este recunoscut ca unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile și s-a bucurat de un succes uriaș cu Chicago Bulls, alături de care a câștigat șase titluri în NBA.

La rândul lor, Ronaldo și Messi au dominat lumea fotbalului în ultimii 15 ani, cei doi luptându-se pentru titlul de cel mai bun fotbalist.

Însă, atunci când vine vorba despre averea celor trei legendari sportivi, Michael Jordan este lider detașat. Ba mai mult, publicația britanică Daily Star anunță că averile cumulate ale lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo abia trec de jumătatea banilor strânși de fostul mare baschetbalist.

Forbes estima la un moment dat averea lui Jordan la 1,32 miliarde de lire sterline, bani proveniți în special din parteneriatele cu Nike, Hanes și firma de băuturi răcoritoare Gatorade. Jordan deține și echipa Charlotte Hornets din NBA, care are o valoare netă actuală de puțin sub 1,2 miliarde de lire sterline,

Aflați amănunte de pe fanatik.ro.

Comentarii